Wszystkim Klientom dziekujęmy za zakupy w naszym sklepie. Jesteśmy wdzięczni za opinie oraz uwagi w nich zawarte. Dołożymy wszelkich starań aby zakupy w sklepie Gardenplanet były dla Państwa zawsze wygodne, bezpieczne i przyjemne.

Zapraszamy do współpracy.
Sklep Gardenplanet.

Wystaw opinię:

Imie:
E-mail:
Komentarz:


Barbara K. 2017.09.05 9:03:47

Witam, polecam zakupy w tym sklepie, jestem zadowolona z obsługi, pozdrawiam. Barbara.

Piotrek 2017.07.24 14:42:28

Polecam sklep, przesyłka błyskawicznie dotarła, bardzo dobry kontakt, żadnych uwag.

Stanisław 2017.06.23 15:27:04

Witam! Bardzo sprawnie działacie, obiecałem napisać opinie bardzo miłem Pani, przepraszam że dopiero teraz to robię, jeszcze raz dziekuje za wyrozumiałość i cierpliwość do upierdliwego klienta lecz zadowolonego i usatysfakcjonowanego, wszystkiego dobrego. Staszek.

Marcin 2017.06.12 8:15:03

Polecam ten sklep, błyskawiczny kontakt i fachowa obsługa zresztą bardzo miła, towar dotarł w ustalonym terminie, pozdrawiam.

Katarzyna 2017.05.19 20:14:00

Wielki pozytyw za obsługę ,kontakt oraz szybką wysyłkę . Tunel przyszedł dobrze zapakowany . Miły kontakt ze sprzedającym. Polecam

Waldek Z. 2017.04.12 18:35:01

Dziękuję za dostawę trawy, profesjonalne porady a także przemiłą obsługę. Wasza firma jest godna polecenia w 100%. Waldek.

Krystyna 2017.03.21 13:01:45

Zakupiony tunel dotarł błyskawicznie, już złożony. Polecam sprzedawcę.

Miłosz P. 2017.03.15 11:32:49

Bardzo udane zakupy, szybka dostawa i miła obsługa. Polecam Miłosz

Janusz 2017.03.06 17:59:23

Zakupiony towar dotarł błyskawicznie, dobrze zapakowany.

Leokadia 2017.02.20 17:18:57

Polecam sprzedawcę, towar zgodny z opisem, przesyłka dobrze zapakowana.

Dariusz 2017.02.07 15:00:16

Zamówiony towar zgodny z opisem, kontakt ze sprzedającym na wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Magdalena 2017.02.04 11:11:00

Parę dni temu kupiłam tunel foliowy i z niewiedzy myślałam że brakuje mi jednego elementu folii . Wysłałam maila do sklepu i na drugi dzień od razu do mnie zadzwonili i wyjaśnili że wszystko się zgadza a folię trzeba przyciąć z dużego kawałka samodzielnie. Więc super podejście do klienta i dostawa bardzo szybko .Zamówienie było w niedziele a towar we wtorek . A jeśli chodzi o samą folię to dopiero przetestuję na wiosnę :) Sklep polecam i na pewno jeszcze sama skorzystam

Waldemar 2017.01.23 16:14:31

To już kolejne zakupy w gardenplanet, jak zwykle towar świetnej jakości, dostawa błyskawiczna. Polecam sprzedawcę.

rafał o. 2017.01.10 17:13:27

Znakomity kontakt ze sprzedawca, szybka realizacja zamówienia.

Renata 2016.12.28 16:41:12

Polecam sklep, szybko i profesjonalnie.

Paweł B. 2016.12.19 16:38:59

szybka realizacja mojego zamówienia, kontakt ze sprzedawca bardzo dobry.

Bronisław 2016.12.08 17:03:21

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

Zofia 2016.12.01 16:02:44

Polecam sprzedawcę, miła i fachowa obsługa.

Bronisław 2016.11.28 18:03:00

Zamówiony tunel dotarł błyskawicznie.

Mirosława 2016.11.25 15:24:21

Jestem zachwycona profesjonalnym podejściem do klienta, zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Z czystym sumieniem polecam.

Romek M. 2016.11.21 17:55:30

Bardzo szybko i profesjonalnie.

Paweł 2016.11.18 14:56:26

szklarnia dotarła błyskawicznie, obsługa na wysokim poziomie, na wiosnę wracam po donice na taras. pozdrawiam i dziękuję.

Anita 2016.11.07 13:48:01

Zakupiony towar dotarł bardzo szybko, jest zgodny z opisem, ogólne wrażenia bardzo dobre, na pewno bede często wracała. dziękuję i pozdrawiam.

Agnieszka P. 2016.10.10 16:18:22

Sklep godny polecenia.

Krystyna 2016.10.04 9:34:38

Witam, dziekuję za fachową i przemiłą obsługę, sklep poleciła mi moja znajoma i miała rację, przyjemnie tutaj kupować, polecam ten sklep z czystym sumieniem, Krystyna z Sanoka.

Jarosław 2016.09.06 14:22:33

Super sklep, miła obsługa, szybka dostawa, produkty bardo dobrej jakosci. Polecam.

Maria K. 2016.08.09 12:26:53

Serdecznie dziękuję za współpracę, za błyskawiczną dostawę mebli i miłą obsługę. Pozdrawiam Marysia

Marcel Jabłoński 2016.07.21 17:04:28

Polecam sklep, fajna obsługa, dobre ceny, szybka dostawa.

Krzysztof 2016.07.08 16:24:23

Dziękuję za sprawnie załatwienie mojego zamówienia, altana wspaniała. Pozdrawiam Krzysiek.

Agnieszka 2016.06.23 16:09:34

Polecam sklep, towar pierwsza klasa, szybka dostawa, świetny kontakt.

Joanna 2016.06.22 8:56:31

Bardzo dziękuję za rewelacyjnie szybką przesyłkę i miły kontakt.Kominek super.

Andrzej 2016.06.21 16:46:07

Kominek bardzo ładny, świetnie się prezentuje na tarasie. Średnica na tyle duża, że bez problemu można wkładać spore szczapy bez konieczności rozłupywania na drobnicę. Dostawa błyskawiczna - kurier był już na drugi dzień od złożenia zamówienia. Serdecznie polecam!

Magdalena 2016.05.25 15:28:27

Polecam zakupy w gardenplanet, miła obsługa, szybka dostawa, towar pierwsza klasa. Pozdrawiam i dziękuję Magda K.

Zbigniew 2016.05.20 16:44:27

Dziękuje za sympatyczna obsługę. Pozdrawiam.

Ludmiła 2016.05.10 17:43:39

Trawa rolowana już położona, efekt natychmiastowy, polecam wszystkim.

Ola 2016.05.09 17:25:42

Zakupione donice zgodne z opisem, szybka i bezproblemowa dostawa. Polecam.

Janusz 2016.05.06 15:56:52

Polecam sklep, kominek na taras rewelacja.

Marianna 2016.04.29 17:03:37

To mój ulubiony sklep, zawsze miła obsługa, towar dostarczony na czas a co najważniejsze przystępne ceny. Pozdrawiam i dziękuję.

Michał 2016.04.27 15:40:28

Chcialbym wszystkim polecić szklarnie trioszke, jakość szklarni co do ceny jest na wysokim poziomie, konstrukcja jest sztywna i masywna, naprawde jestem zadowolony, Pozdrawiam

Paweł 2016.04.26 11:33:03

witam, zamówiliśmy komplet mebli, przesyłka dotarła błyskawicznie, towar kompletny i taki jak miał opis, zdjęcia autentyczne, wszystko zgodne z zamówieniem, polecam sklep gardenplanet,

Roman Kozłowski 2016.04.22 16:15:18

Jestem bardzo zadowolony z obsługi w sklepie i z zakupionej szklarni Strzałki. Nie taki diabeł straszny jak go malują, były małe problemy przy montażu, ale warto było się pomęczyć, efekt bardzo zadowalający. Polecam i dziękuję.

Bartłomiej 2016.04.18 17:26:41

Polecam sklep, bardzo dobra obsługa, tunel świetnie zapakowany co do montażu to poradziliśmy sobie w dwójkę.

Janusz 2016.04.15 19:09:41

Zakupilismy szklarnie Trioszke co do sklepu to polecam szybko sprawnie ,,co do samej szklarni to te komentarze co sa na stronie produktu mijają sie z prawdą i to bardzo ,,szklarnia składa sie chyba z 600 elementow i to cienkie blaszki bardzą wątłej budowy na montaz trzeba przeznaczyć conajmniej 3 dni pełne robocze 2 ludzi

Krzysztof 2016.04.13 16:52:17

Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem, bardzo miła obsługa. Pozdrawia i dziekuję.

Paulina B. 2016.04.05 15:57:53

Zakupiłam trawę z rolki, bezproblemowa szybka dostawa, towar najwyższej jakości. Polecam sklep.

Piotr Ziętek 2016.04.01 16:18:40

Znakomity sklep, bardzo miła obsługa, zamówiony towar dotarł szybko. Polecam.

Dorota 2016.03.15 10:38:14

Towar zgodny z opisem, błyskawiczna przesyłka, jestem stałym klientem. Pozdrawiam.

Władysław 2016.03.11 17:05:52

wszystko w porządku, polecam sklep.

Krzysztof 2016.03.04 16:37:56

Zakupiłem w sklepie altanę krytą strzechą, szybki montaż, bardzo solidna konstrukcja, nie mam żadnych zastrzeżeń, prezentuje się rewelacyjnie. Pozdrawiam i dziękuję.

Arkadiusz 2016.03.01 15:14:36

Towar dotarł błyskawicznie, sklep godny polecenia.

Janek 2016.02.26 15:06:35

Szklarnia dotarła bardzo szybko, jestem pozytywnie zaskoczony, polecam sklep gardenplanet.

Barbara 2016.02.25 11:46:00

Sprawna realizacja zamówienia, solidny sklep, polecam wszystkim zainteresowanym.

Karol 2016.02.08 10:50:39

Polecam sklep, szybko i profesjonalnie.

Alicja 2016.02.04 10:10:31

Zakupiona szklarnia cedrowa jak marzenie, solidnie wykonana, bardzo łatwy i szybki montaż, prawdziwa ozdoba ogrodu. Polecam.

Katarzyna 2016.01.25 10:10:22

Polecam sklep, szybka dostawa, towar zgodny z opisem.

Agnieszka 2016.01.21 17:32:46

Zakupy w sklepie gardenplanet uważam za bardzo udane, donice w bardzo przystępnej cenie, szybka dostawa. Polecam.

Marcin 2016.01.19 17:00:23

Przepraszam, że tak późno, ale w końcu piszę, bardzo fajne donice, żona zachwycona. Miła obsługa w sklepie i szybka dostawa. Polecam i dziekuję Marcin.

Mateusz 2016.01.08 16:03:56

Super meble do oranżerii. Jestem bardzo zadowolony z zakupów. polecam i dziękuję.

Rafał 2016.01.05 16:38:56

Szybko, tanio i solidnie. sklep godny polecenia.

Maria 2015.12.31 12:46:59

Pełen profesjonalizm, polecam sklep zakupy w nim to czysta przyjemność.

Wiktor 2015.12.23 14:41:25

Polecam sklep. Przesyłka błyskawiczna, towar zgodny z opisem.

Krzysztof 2015.12.14 15:57:23

Świetna obsługa, każdy etap zamówienia w pełni profesjonalny. Dostawa zgodnie z ustaleniami. Polecam.

Barbara 2015.12.09 16:29:52

Sklep godny polecenia. Zakupione donice podświetlane spełniają moje oczekiwania.

Lucek Paluch 2015.12.08 10:32:24

Wszystko ok. polecam.

Monika Cz. 2015.12.01 15:30:39

Solidny partner, kolejne udane zakupy. Polecam.

Sebastian 2015.11.23 11:25:42

Polecam sklep, Towar zgodny z opisem, szybka dostawa.

kazimierz 2015.11.18 16:32:28

wszystko ok. polecam

Milena 2015.11.17 16:16:17

Donice podświetlane rewelacja! Znakomita ozdoba salonu w jesienne dni. Polecam.

Anna 2015.11.13 15:49:06

Kolejne zakupy w sklepie gardenplanet. Towar zgodny z opisem. Polecam.

ryszard 2015.11.05 16:28:41

Zakupiony towar dotarł błyskawicznie, miła obsługa jednym słowem udane zakupy. Dziękuję i pozdrawiam.

Liliana 2015.10.30 15:07:31

Polecam sklep, towar dotarł błyskawicznie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Pozdrawiam.

Józef 2015.10.20 16:10:12

Wszystko w porządku, towar zgodny z opisem, szybka dostawa.Polecam.

Krystian C. 2015.10.16 16:43:55

Polecam sklep, zakupy w nim to czysta przyjemność, dobre ceny i miła obsługa. Zakupione donice rewelacja! dziękuję i pozdrawiam Krystian.

Ewa 2015.10.13 22:27:00

Szklarnia Anastazja funkcjonalna aczkolwiek przydały by się zaczepy do linek na profilach górnych .

Pawe? 2015.10.08 18:20:58

witam, kominek dotar?, w weekend testujemy, przesy?ka ekspresowa, pozdrawiam.

Marta 2015.09.30 10:01:31

Przepraszam, że tak późno piszę, ale dopiero w niedzielę mogłam przetestować kominek, pali się w nim świetnie, wspaniały klimat, cudowne ciepełko, polecam:)

Henryk 2015.09.14 15:12:29

Zakupiony kominek dotarł bardzo szybko, znakomity klimat na tarasie, można biesiadować do rana i nie zmarznąć. Polecam.

Bronisław 2015.09.07 16:28:31

Zakupiłem tunel multiwegetacyjny, jestem bardzo zadowolony z obsługi, szybka i bezproblemowa dostawa. Polecam i dziekuję.

Grażynka 2015.09.03 17:04:46

Polecam sklep, zakupiona szklarnia cedrowa rewelacja! Wspaniałe upiększenie ogrodu:) Pozdrawiam i dziekuje.

Pozdrowienia z Gdańska 2015.08.31 16:20:43

witam!!! PArasol dotarł. Dzieki wielkie, jesteście SUPER FIRMA. Irek.

Bogdan 2015.08.27 16:08:07

Super trawa, gorąco polecam.

Karolina 2015.08.25 16:23:51

Zakupiłam kominek ogrodowy jest cudowny, fantastyczny klimat na tarasie::) Polecam sklep.

Janusz 2015.08.24 15:24:22

Polecam sklep, to kolejne udane zakupy. Dziękuję i pozdrawiam. Janusz.

Aga 2015.08.12 13:53:02

witam, jak zwykle przemiła obsługa, sklep bardzo dobry, polecam.

Gosia 2015.08.05 16:34:59

Polecam, transakcja przebiegła bezproblemowo. Towar dostarczony na czas. Dziękuję i pozdrawiam.

Jacek 2015.07.30 15:13:57

Polecam sklep, błyskawiczna dostawa, kominek rewelacja.

Krzysztof 2015.07.24 16:45:33

Jestem zadowolony z zakupu mebli, bardzo wygodnie, polecam sklep.

Krystyna 2015.07.22 15:51:17

Sklep godny polecenia! Towar dotarł na czas, zgodny z opisem.

Leszek 2015.07.16 16:26:39

Wszystko ok. polecam, towar zgodny z opisem, szybka dostawa.

Aleksandra 2015.07.13 17:01:46

Jak zakupy to tylko w gardenplanet, przemiła obsługa, najniższe ceny, szybka dostawa. Polecam i pozdrawiam Ola.

Maciek 2015.07.09 17:09:58

Polecam sklep gardenplanet, zakupiony kominek ogrodowy dotarł szybko, będzie testowany na tarasie w weekend.

Mirek 2015.07.08 15:38:51

Gorąco polecam, towar zgodny z opisem, szybka dostawa, obsługa bezbłędna;)

Dominika J. 2015.07.02 15:42:21

Wszystko ok, zamówiony towar dotarł szybko i bezproblemowo. Polecam:)

Jurek 2015.06.26 15:47:38

Polecam sklep, kupiłem plac zabaw dla dzieci, który okazał się najlepszym prezentem na wakacje. Pozdrawiam i dziękuję.

Patrycja 2015.06.24 16:30:18

Kupiłam donice, z których jestem bardzo zadowolona, Lechuza ponad wszystko:) polecam.

Janina 2015.06.18 12:13:01

Polecam sklep, zakupiłam zestaw mebli na taras, bardzo wygodne i przede wszystkim ładne.

Paweł 2015.06.12 16:05:12

Polecam, wszystko ok. Profesjonalna obsługa i szybka dostawa.

Jacek 2015.06.08 16:30:47

Wszystko ok. zakupione donice okazały sie bardzo udanym prezentem dla żony. Polecam.

Bogna 2015.06.02 11:08:18

Polecam sklep, szybka dostawa, meble bardzo wygodne.

Krzysztof 2015.05.29 9:26:41

witam, sklep godny polecenia, szybka dostawa, profesjonalne podejście do klienta. Polecam.

Natalia 2015.05.29 15:41:30

Jestem bardzo zadowolona z obsługi, leżaki dotarły na czas są bardzo wygodne. Polecam i na pewno wrócę :) i będę polecać sklep!

Aleksandra 2015.05.20 16:06:13

Polecam sklep. Kupiłam piękny zestaw mebli na taras, są bardzo wygodne i wyglądają bajecznie. STAŁA KLIENTKA OLA K.

Grazia 2015.05.08 13:50:03

Gorąco polecam:) zakupione donice Lechuza wyglądają przepiękne! Ceny prawdopodobnie najniższe w sieci.

Zofia 2015.04.28 23:10:40

Jestem osobą wysoką, więc kupiłam cieplarnię "Dacznaja Strzałka". Na razie mogę tylko powiedzieć, że jest śliczna.Bardzo wysoko oceniam ujmującą i profesjonalną obsługę w wykonaniu Pani Wioletty. Firma kurierska także niezawodna. Natomiast ocenę usługi montażu pomijam milczeniem. Pozdrawiam i życzę sukcesów !!!! Zofia z Gdańska

Jagoda 2015.04.28 15:54:40

Polecam gorąco, bardzo miła obsługa, szybka dostawa, zakupiona szklarnia Trioszka rewelacja:)

Ula 2015.04.20 11:53:59

Polecam zakupy w sklepie - fachowe doradztwo i szybka obsługa. Zamówiłam tunel foliowy multi. Produkt wykonany jest naprawdę solidnie.

Ewelina 2015.04.16 18:23:58

POLECAM!!!!!! Nie mogę wyjść z podziwu że tak bardzo szybko otrzymałam przesyłkę w ciągu dwóch dni, bardzo dobrze zapakowane. I do tego tunel jest z folii trójwarstwowej co konkurencja niech się chowa po kątach.

Kazimiera 2015.04.14 17:04:23

Gorąco polecam i dziękuję za przemiłą obsługę. Szklarnia Trioszka juz stoi jesteśmy z Mężem bardzo zadowoleni z zakupu.

Kornelia 2015.04.08 16:45:29

Polecam i dziękuję za dostarczoną szklarnię. Towar zgodny z opisem, dostawa na czas.

Sklep Gardenplanet 2015.04.03 14:44:17

Zgodnie z tradycją życzymy wszystkim obecnym a także przyszłym Klientom udanych, ciepłych, zdrowych Świąt Wielkanocnych. WESOŁEGO ALLELUJA!!!!

Dariusz 2015.03.31 13:22:22

Bardzo szybko, w pełni profesjonalnie i bez jakichkolwiek uwag ! Towar świetnie zapakowany, dotarł bez najmniejszych usterek. Czas realizacji 1 doba !!!

janusz 2015.03.30 16:57:29

polecam, miła i fachowa obsługa, towar zgodny z opisem, na pewno będę wszystkim polecał gardenplanet. pozdrawiam janusz

Paweł 2015.03.24 16:01:11

Polecam sklep, zakupiona szklarnia Trioszka dotarła błyskawicznie! Towar zgodny z opisem.

magda 2015.03.18 11:58:38

To już kolejne zakupy w gardenplanet. Zakupiona szklarnia jest przepiękna. Polecam wszystkim.

Waldek 2015.03.10 17:39:26

Polecam sklep. Fachowa i miła obsługa, szybka dostawa.

Janusz 2015.03.09 18:17:32

Mila obsługa szybka realizacja wszystko pasuje polecam firme

Piotr M. 2015.03.03 9:36:26

Sklep bardzo sprawnie obsługuje klientów, zakupiony towar dotarł bez poślizgu, polecam oczywiście i jak zwykle wrócę na zakupy. Piotrek z rodziną.

Karol 2015.02.26 14:49:57

Polecam sklep, jestem stałym klientem, zakupiona cieplarnia dotarła zgodnie z ustaleniami. Karol.

Bożena 2015.02.17 16:30:53

Bardzo polecam sklep. Miła obsługa i dobre ceny:)

Celina 2015.02.10 12:28:56

Jest wiele sklepów ogrodniczych w sieci, ale ten uwazam za najlepszy, zawsze miła i fachowa obsługa, szybka wysyłka i co najważniejsze przystępne ceny. Polecam wszystkim:)

Danka 2015.02.04 16:42:05

Zakupione donice są suuuuper, szybka dostawa i przemiła obsługa to główne atuty tego sklepu, polecam wszystkim zainteresowanym. Danuta.

Bogdan 2015.02.02 16:46:04

Polecam sprzedawcę, towar dobrze zapakowany, miła i profesjonalna obsługa.

Klient 2015.01.29 8:47:41

obserwuje ten sklep od wielu lat i uważam, że to jest bardzo dobre miejsce do zakupów w internecie choć szkoda, żę nie mają sprzętu ogrodniczego, mimo wszystko bardzo wiarygodny, moi znajomi zakupili u nich w tamtym roku szklarnię i sa bardzo zadowoleni, ja zakupię tym sezonie tunel foliowy, ich oferta jest bardzo dobra i można wybrać odpowiedni model za odpowiednie pieniądze, Krzysiek.

Irek.j 2015.01.24 16:15:41

polecam. jestem zadowolony z obsługi i z zakupionego towaru.

Piotr 2015.01.22 14:12:18

Regularnie wracam do sklepu gardenplanet, świetna obsługa, szybka wysyłka. polecam.

Jakub 2015.01.16 10:14:16

Polecam sklep. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka. Jestem zadowolony z obsługi.

monika cz. 2015.01.07 16:49:55

Bardzo polecam.Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem.

Jarek 2015.01.03 18:07:14

Polecam sklep gardenplanet. Szybko i profesjonalnie. Donice spełniają moje oczekiwania.

Sandra 2015-03-13 17:55:00

To juz kolejne zakupy w tym sklepie. Zakupiona szklarnia jest przepiękna. Polecam wszystkim.

Magdalena 2015-03-11 19:52:00

Polecam sklep gardenplanet, szybka dostawa i bardzo miła obsługa.

SKLEP GARDENPLANET 2014.12.22 9:01:53

Wszystkim obecnym oraz przyszłym klientom naszego sklepu życzymy Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz samych pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku 2015. Dziękujemy za dotychczasową współpracę a także za wszystkie zamieszczone opinie. Do Siego Roku!

Jagoda M. 2014.12.19 16:26:41

polecam sklep! Zakupiona choinka podświetlana śliczna:) Pozdrawiam i dziękuję.

Jerzy 2014.12.10 17:25:39

Jestem zadowolony z zakupu cieplarni. Polecam sklep gardenplanet.

Monika J. 2014.12.03 13:54:57

Polecam! Miła obsługa, towar dostarczony szybko, zgodny z opisem.

Marzena K 2014.11.26 10:22:46

Zakupione donice - szybko, sprawnie i zgodne z opisem. Polecam.

Piotrek 2014.11.14 11:31:56

Polecam, zakupiłem cieplarnie, wszystko jest ok.

Rafał 2014.11.05 17:17:22

Towar zgodny z opisem, szybka dostawa. Donice bardzo ładne. Polecam.

Roman 2014.10.29 14:32:22

Polecam! To już kolejny udany zakup.

Mateusz 2014.10.24 15:46:29

Szklarnia dotarła po 5 dniach od daty zakupu . Szybki kontakt i dobra obsługa. Polecam

Wacław 2014.10.14 13:51:17

Kupiłem szklarnię Trioszkę, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Towar zgodny z opisem. Polecam.

Maria 2014.10.06 15:21:31

Polecam gorąco, towar zgodny z opisem, szybka dostawa. Miła i fachowa obsługa.

janusz 2014.09.30 8:45:58

polecam!

Ewa 2014.09.24 9:59:13

To już kolejne zakupy w gardenplanet, jak zwykle wszystko ok.Polecam.

Łukasz 2014.09.16 15:38:52

Polecam montaż tarasu wykonany przez tę firmę. Szybko ( od czasu podpisania umowy około 2 tygodnie) estetycznie i profesjonalnie.

Aneta 2014.09.16 13:51:32

Gorąco polecam:) Zakupione donice pięknie wyglądają w salonie. dziękuję i pozdrawiam, Aneta.

Wojciech 2014.09.05 14:39:33

witam,szklarnia dotarła, dziękujemy za przemiłą obsługę. Pozdrawiamy i oczywiście będziemy polecać. Doślemy foto z montażu.

Paweł 2014.08.21 13:55:25

Polecam, taras wyglada super! szybko i bezproblemowo.

Maria 2014.08.12 15:35:24

Bardzo polecam, szybko i profesjonalnie. Towar zgodny z opisem.

Anna 2014.08.06 12:08:47

Jestem bardzo zadowolona z obsługi, donice piękne:) Polecam sklep.

Mateusz 2014.08.01 16:38:28

Polecam.

Marek 2014.07.28 14:14:27

Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń, polecam.

SKLEP GARDENPLANET 2014.07.25 12:44:16

Szanowny Panie Marcinie. Dziękujemy za zakupy oraz opinię. Zagrzybienie trawy to efekt pogody jaką mamy za oknem, przesłaliśmy Panu mailem nazwę preparatu do zwalczania tego grzyba, jest to AMISTAR. Pragniemy także zauważyć, że handlujemy tą trawą z jednej plantacji od 10 lat, jest to plantacja profesjonalna i darń zawsze była i jest bardzo dobrej jakości. Jesteśmy pewni, że po zastosowaniu w/w środka grzybobójczego problem zostanie rozwiązany. Sklep Gardenplanet.

Marcin 2014.07.25 12:02:51

ekstremalnie zagrzybiona trawa, idiotyczne wytłumaczenie, strata czasu i pieniędzy...taki komentarz pojawi się w każdym miejscu na necie gdzie uda mi się dostac, wraz ze zdjęciami.

Monika 2014.07.22 15:07:51

Polecam sklep.

Michał 2014.07.16 10:47:14

Kolejny udany zakup w Gardenplanet, szybko, sprawnie i w dobrej komunikacji. Polecam.

Adam 2014.07.02 15:59:31

Sklep godny polecenia. szybko i profesjonalnie, a najważniejsze dobre ceny.

ZIBI 2014.06.25 15:49:43

kolejny sezon zamawiam trawę z rolki i polecam dostawcę, pozdrawiam.

Karolina 2014.06.18 11:57:49

Bardzo solidna firma. polecam ten sklep.

Jacek 2014.06.13 12:32:27

Kontakt bardzo dobry, zamówienie zrealizowane błyskawicznie, jestem zadowolony. Polecam.

Danuta 2014.06.05 12:24:12

Polecam sklep.

Krzysiek & Ania 2014.05.23 12:16:57

Szeroka oferta produktów, super kontakt ze sprzedawcą, miła i fachowa obsługa.Jesteśmy bardzo zadowoleni:)

Wojtek 2014.05.19 9:39:57

Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Polecam sklep.

Sebastian 2014.05.14 10:52:40

Zamówiony taras wyszedł lepiej niż te ze zdjęć. Ekipa z Panem Marianem jedna z lepszych z jakimi miałem okazję współpracować ( a buduje drugi dom). Mogę polecić montaż tarasu wykonany przez tę firmę. Pozdrawiam Sebastian P.

Jola 2014.05.12 12:52:11

Polecam sklep, szybka realizacja mojego zamówienia. Donice super! Na pewno wrócę:)

Alicja 2014.05.01 6:47:30

Jesteśmy nie zadowoleni z firmy Garden Planet, gdyż nie przyjęła reklamacji na wygiętą już po 3 miesiącach kanapę Ardea, tłumacząc że musiało usiąść na nią kilka osób Sami zrobiliśmy wzmocnienie od spodu i to powinna zrobić firma produkująca tak ładne meble

ADAM 2014.04.30 8:39:38

Rekomenduję pozytywnie choć miałem pewne obawy, nie zawiodłem się. Adam.

Paweł 2014.04.17 12:44:44

Super meble! Świetnie się prezentują na nowym tarasie. Polecam sklep i obsługę, szybko i profesjonalnie:) Pozdrawiam Paweł.

Michał 2014.04.05 8:40:40

Rewelacyjny kontakt, profesjonalizm i fachowość. Altana jak z bajki, a ekipa montująca jedną z najlepszych ekip budowlanych jakie widziałem.

Andrzej 2014.03.28 14:03:58

Zamówienie na szklarnię zostało idealnie zrealizowane mimo perturbacji spowodowanych przez mój bank . Szklarnia super , a znam się na tym

Katarzyna 2014.03.26 16:10:20

Super sklep! Towar zgodny z opisem, meble super! Polecam:)

IWONA 2014.03.21 8:35:36

Donice piękne!!!!Jestem pod wrażeniem profesjonalnej obsługi, miłej rozmowy. Polecam Wasz sklep jako sprawdzonego partnera. Iwona.

Witold 2014.03.21 12:56:53

Taras wykonany szybko i profesjonalnie. Ekipa z Panem Marianem na czele zasługuje na premie !!! Polecam bardzo.

Ryszard 2014.03.20 13:46:59

Polecam sklep, szybka i profesjonalna obsługa.

Jolanta 2014.03.06 18:33:45

Tunel zgodny z opisem, obsługa miła i profesjonalna. Szybka dostawa.Szczerze polecam sklep!

Kazimierz Broda 2014.03.03 15:50:52

Polecam tunele - tanie i szybka przesyłka.

Radosław W. 2014.02.28 16:51:30

dziękuję za szybka dostawę, polecam Was wszystkim znajomym bo warto, pozdrawiam.

Zbigniew 2014.02.20 11:48:07

tunel 6mx3mx1,9m szybka dostawa zgodna z opisem rzetelna firma polecam.

Józef 2014.02.18 8:58:46

Tunel 6mx3mx1,9m Zamówienie 742/02/2014

Michał Kalinowski 2014.02.17 16:51:37

Gorąco polecam! Szybko i profesjonalne! Szklarnia świetna, robi wrażenie:) pozdrawiam

jarosław 2014.02.07 19:23:09

szybka profes.dostawa jakość namiotu bardzo dobra jak w opisie.polecam

jarosław 2014.02.07 19:22:59

szybka profes.dostawa jakość namiotu bardzo dobra jak w opisie.polecam

Halina 2014.01.26 15:43:32

Wysyłka szybka,zgodna z zamówieniem-bez problemów. Polecam ten sklep!!!

Paweł 2014.01.08 10:51:27

Polecam sklep, szybko, sprawnie i profesjonalnie! Towar zgodny z opisem. Pozdrawiam i dziękuję.

Lilianna 2013.11.26 13:43:01

Jesteśmy bardzo zadowoleni z tarasu z deski kompozytowej na słupach z drewna egzotycznego wykonanego przez Garden Planet niezwykle szybko, sprawnie i profesjonalnie! Polecamy wszystkim tarasy wykonane przez Garden Planet!

Radek, Opole 2013.11.22 13:54:19

Zakupy ok, polecam.

Jarek 2013.11.18 10:56:25

Polecam, tunel zgodny z opisem, obsługa miła i profesjonalna. Szybka dostawa.

Krzysiek 2013.10.31 12:16:08

Bardzo jestem zadowolony z wykonanego tarasu, deska kompozytowa wygląda świetnie, w przyszłym roku jeszcze balkon, polecam firmę:) Dziekuję i pozdrawiam.

Ewelina 2013.10.11 15:21:03

Jak zwykle jestem bardzo zadowolona i z obsługi i z zakupionego towaru, donice piękne i co ważne w dobrej cenie:) Polecam

OLA 2013.10.10 15:13:32

Chciałam podziękować za pomoc przy założeniu trawnika. Bardzo dziękuję i polecać Was będę z przyjemnością. Ola.

Stefan K. 2013.09.24 10:22:46

wszystko ok. polecam.

A.K 2013.09.23 12:52:48

Polecam sklep, zakupiłem drugi raz donice i jak zwykle bez problemów.

Marta 2013.09.12 14:38:06

polecam ten sklep, już nie pierwszy raz robię tutaj zakupy i jak zwykle duży pozytyw. Towar zgodny z opisem, łatwy sposób zamawiania. Na pewno wrócę jeszcze nie raz:)Pozdrawiam

Aguero 2013.09.10 5:25:47

Bardzo dobry wywiad. I bazdro przydatne treści, dla os b, kt re chciałyby założyć sklep internetowy. Często ludziom wydaje się, że niewielkie e-sklepy nie mają racji bytu, co jest jednak dużym błędem.

Wioletta 2013.09.07 14:56:28

Bardzo miły kontakt,profesjonalna obsługa,same plusy, polecam

Mirek 2013.09.03 8:57:53

Kolejne zakupy i kolejny pozytyw.Polecam, donice kupiłem w bardzo dobrej cenie. Dziękuję i pozdrawiam.

Grażyna 2013.08.22 15:33:41

wszystko jest ok, polecamy z rodziną ten sklep, mama moja w końcu zadowolona z pięknych donic i roślin.

Stefan M. 2013.08.10 11:59:36

witam! w końcu mam czas na napisanie opinii. jestem bardzo zadowolony z obsługi, zrobiłem kolejne zakupy i jak zwykle nie zawiodłem się. Polecam sklep i pozdrawiam! Stefan.

Adam 2013.07.30 22:42:44

Jestem zadowolony w 100% z wykonanej usługi a dokładnie z wykonania drewnianego tarasu "Deska Bangkirai" przez firmę GardenPlanet. Jeszcze raz dzięki i polecam wszystkim

Kasia 2013.07.29 14:26:04

huśtawka świetnie się prezentuje na tarasie, jest wprost idealna. Polecam produkty tej firmy

Elżbieta 2013.07.26 18:10:34

Dziękuję za fachową doradę, sprawną i szybką realizację zamówienia.Towar ładnie zapakowany, polecam ten sklep.

Krystian 2013.07.15 9:43:32

dziekuje za terminową dostawę, dobry kontakt, polecam wasz sklep, pozdrawiam, Krysian z Kielc

klient 2013.07.05 8:42:27

sklep jest ok, kurier dostarczył, polecam garden jako dobrego handlowca, wrócę na pewno.

Arndrzej 2013.07.04 15:26:58

Jak obiecałem - pisze. Trawa dotarła - jest już rozłożona. Wszystko sprawnie i szybko. Polecam

Martyna 2013.06.25 7:24:19

ekspresowa realizacja zamówienia! towar zgodny z opisem i przede wszystkim w rozsądnej cenie. polecam

leszek 2013.06.25 18:24:56

zamówiony taras wykonano sprawnie, ekipa nie zostawiła śladu po swojej robocie, wszystko czysto. dobry kontakt z firmą

Zofia P. 2013.06.21 15:20:07

witam, polecam tych sprzedawców, sklep wiarygodny,miła obsługa, jesteśmy zadowoleni z dostarczonego trawnika. pozdrawiam.

Mariola P. 2013.06.12 13:03:25

100% pozytyw, meble śliczne, dostawa szybko i sprawnie. Polecam i pozdrawiam Mariola.

Mariola P. 2013.06.12 13:03:08

100% pozytyw, meble śliczne, dostawa szybko i sprawnie. Polecam i pozdrawiam Mariola.

Hubert Maślanka 2013.06.06 11:07:32

Polecam ten sklep, szybka realizacja zamówionego towaru oraz fachowa obsługa sprawia, że miło robi się zakupy w takim sklepie.Brawo tak trzymać!

Damian 2013.06.03 15:10:08

Zamówiłem trawnik z rolki. Polecam sklep gardenplanet, trawnik dotarł, wszystko w porządku.

Małgorzata 2013.05.27 16:53:40

Polecam, dostałam zamówiony towar zgodnie z ustaleniami, dobry kontakt z klientem.

Kazimierz 2013.05.22 8:17:59

Tunel foliowy przysłany z małym opóźnieniem, ale zgodny z zamówieniem. Godny polecenia.

Stefan z Opola 2013.05.21 8:43:43

Trawa dotarła tak jak było ustalone, polecamy z żoną ten sklep

Tomasz Pawliński 2013.05.21 11:29:22

Fachowa i miła obsługa. Polecam. Jestem wiernym klientem. Trawa już rośnie, będę potrzebował kolejne 100m.

Włodek 2013.05.18 8:42:31

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem. Gorąco polecam.

Bogusia Kliś 2013.05.13 15:12:31

Towar zgodny z opisem, ceny przyzwoite, dobry kontakt.Meble juz stoją na tarasie, wyglądają naprawdę świetnie.Mogę polecić z czystym sumieniem.

Dorota 2013.05.13 13:41:32

Serdecznie polecam sklep gardenplanet!

Henryk 2013.05.06 11:22:53

Polecam. Tunel za pobraniem dotarł po dwóch dniach. Szybko i sprawnie - tak ma być.

Admin-Sklep 2013.05.06 11:14:29

Szanowna Pani. Brakujące elementy zostaną dosłane w tym tygodniu. Jest nam przykro, że paczka z tunelem była niekompletna. Błąd magazyniera. Przepraszamy. Co do usług kurierskich to niestety na nie nie mamy wpływu zważywszy dodatkowe opóźnienia spowodowane tzw. długim weekendem.

anna 2013.05.01 12:38:11

a ja nie polecam bo rzeczywiście tunel dotarł - nr zamówienia 166 ale niestety nie kompletny - zamierzalismy dzisiaj z meżem go rozłozyc ale brakuje szpilek i gwoździ a jak wiadfomo to wązne elementy by tunel zaimontować i nie wiem czy wogóle ktos nam to dostarczy bo jesd długi weekend

Elżbieta 2013.04.27 10:36:24

Tunel dotarł bez problemów,zgodny z opisem. Polecam sklep Garden.

Elżbieta 2013.04.27 10:36:15

Tunel dotarł bez problemów,zgodny z opisem. Polecam sklep Garden.

Anita 2013.04.26 14:14:11

Kupiliśmy komplet mebli z technorattanu (szary mat) serii Marbella. Jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalnej obsługi w trakcie załatwiania transakcji, jak również z samych mebli. Na pewno dokonamy kolejnych zakupów w przyszłości w tym sklepie. Polecamy meble oraz sklep.

Alfred 2013.04.26 10:23:12

DZIEKUJE SERDECZNIE ZA SZYBKIE ZREALIZOWANIE ZAMOWIENIA,PRZESYLKA DOTARLA. POZDROWIENIA ALFRED WALETZKO

Agnieszka 2013.04.22 12:13:57

Bardzo dziękuję za realizację zamówienia na donicę - beczkę, już dostałam. Jest super!!! Pozdrawiam :) Agnieszka Brzozowska

Tomasz 2013.04.19 16:00:59

Wystawiam pozytywną opinie.Polecam sklep Gardenplanet.

Dominik Gluza 2013.04.18 11:28:24

To moje kolejne zakupy w tym sklepie, wszystko ok.Polecam.

Anna 2013.04.17 10:43:48

W czasach kiedy istnieje na rynku wiele złodziejskich firm, aż miło robić zakupy w tak solidnym sklepie. Bardzo żałuję iż trafiłam do tego sklepu tak późno.Szklarnia, którą kupiłam jest rewelacyjna, nawet się nie spodziewałam, że takim zakupem sprawię sobie tyle radości. Juz sie nie mogę doczekać pysznych pomidorków. Myślę, że to nie ostatnie moje zakupy w garden-planet. Polecam i pozdrawiam. Tak trzymać!

Robert 2013.04.05 13:03:20

polecam sklep, towar dotarł taki jak miał być, wszystko ok.

Majka 2013.03.26 16:44:42

wszystko w najlepszym porządku. Przesyłka na czas. Tak jak obiecałem piszę opinię na TAK. Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu.

Zofia 2013.03.26 16:15:38

Serdecznie dziękuję za miłą i niezwykle udaną transakcję. szklarnia Ogrodnik piękna, wszyscy sąsiedzi podziwiają!Polecam.

Jolanta 2013.03.22 12:59:36

Szybka dostawa zamówionego towaru. Polecam sprzedawce.

Zdzisław 2013.03.14 8:41:18

Zamówienie zgodne z opisem.Polecam sklep gardenplanet

Andrzej 2013.03.12 12:03:31

Zamówienie zgodne z opisem. Meble bardzo ładne.Polecam sklep gardenplanet.

Stanisław 2013.03.06 17:17:13

Zgodnie z zamówieniem przesyłka tunelu foliowego dotarła w dniu dzisiejszym. Za miłą i błyskawiczną obsługę dzięki serdeczne.Pozdrowionka dla załogi i oczywiście 3x TAK dla firmy ,tak trzymać ,z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim ,GARDENA,,

Mariola 2013.03.04 10:33:30

Zgodnie z zamówieniem, donice bardzo ładne, dobrze zapakowane. Wszystko ok.

Zdzisław 2013.02.27 12:46:29

Przesyłka dotarła bez problemów. Tunel zgodny z zamówieniem. Polecam sklep.

ANIA 2013.02.20 21:01:09

Zakupiłam w lutym tunel foliowy.Przesyłka ekspresowa.Fachowa obsługa.POLECAM SKLEP GARDENPLANET.

Danuta 2013.02.20 10:00:38

Zakupiliśmy w promocji komplet mebli z technorattanu. Jesteśmy zadowoleni, dobry kontakt ze sprzedawcą panią Wiolą. Polecamy zakupy w tym sklepie.

Jerzy 2013.02.15 11:24:17

kupilismy tunel foliowy w styczniu. Przesylka szybka. Informacje na mailu sprawnie i szybko. Odpowiedz na kazde pytanie. Polecam ten sklep

jaro 2013.02.14 15:16:34

kupiłem namiot wszystko szybko sprawnie dobry kontakt. POLECAM !!!!!

Krzysiek 2013.02.08 11:52:40

Zakupiłem w tamtym sezonie tunel foliowy i postanowiłem dokupić w tym roku drugi ale wiekszy, jak zwykle obsługa miła, przesyłka w porządku. Polecam ten sklep.

Piotr 2013.02.07 14:17:04

Kupiłem w sklepie tunel foliowy. Dziękuję za szybką i fachową obsługę. Polecam sklep gardenplanet.

zofia 2012.11.30 8:48:19

Polecam sprzedawcę! Wszystko, jak należy - informacja, obsługa, realizacja.

Joanna 2012.10.12 11:34:15

Czy przewidujecie posezonową obniżkę cen. Mam wielką ochotę na donice z polietylenu w kształcie beczek. Trochę mnie ceny powstrzymywały przed zakupem. Myślałam,że po sezonie kupię taniej. Pozdrawiam. joanna Filipczak

Beata 2012.08.22 8:35:13

Bardzo miła i szybka obsługa. Polecam!

Grażyna 2012.08.03 11:00:22

Realizacja zamówienia sprawna i szybka. Obsługa uprzejma i bardzo miła. Polecam Gardenplant.

Teresa 2012.07.08 10:55:27

Witam... Czy w Państwa ofercie znajdę listwy podłogowe przyścienne - merbau? Proszę o odpowiedź. Teresa P.S. Interesują mnie nie wyższe niź 4 - 5 cm

grzegorz 2012.06.12 22:45:57

Jestem bardzo zadowolony z produktu ulatwia przce

grzegorz 2012.06.12 22:45:25

Jestem bardzo zadowolony z produktu ulatwia przce

Mariusz 2012.06.11 14:24:17

Dziękuję za szybką i profesjonalną realizację zamówienia. Była to rzeźba ogrodowa Amelia.Pozdrawiam.

Aleksandra 2012.06.04 16:12:48

Zadowolona klientka poleca sprzedawcę. Realizacja zamówienia szybka, towar zgodny z zamówieniem.

Danusia 2012.05.25 21:48:29

Jestem bardzo zadowolona z dokonanego zakupu (chodzi o tunel foliowy), teraz tylko czekam na piękne czerwone pomidory :) Pozdrawiam serdecznie i polecam sprzedawcę! :)

Renata 2012.05.19 19:07:30

Doskonały kontakt, szybka realizacja zamówienia. Komentarz wystawiam po rozłożeniu folii,mogę zapewnić, że jest ona bardzo dobrego gatunku, żadnych części nie brakowało. Polecam serdecznie!

Henryk 2012.05.17 20:48:49

Szybka realizacja, dostarczone na czas, dobry kontakt. Polecam

Piotr 2012.05.12 20:03:07

Szybka,sprawna i bezproblemowa realizacja zamówienia, sprzedawca godny polecenia

Magdalena 2012.05.05 20:36:28

Polecam serdecznie! Bardzo sprawna transakcja, ciągły kontakt mailowy i sms-owy, szczegółowe instrukcje i błyskawiczna przesyłka!!! Sprzedaż dopracowana drobiazgowo- a folia już stoi i rosną w niej pomidory:)

jan 2012.05.03 19:37:14

błyskawiczna obsługa idostawa

Małgorzata 2012.04.27 23:08:19

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko,bez zastrzeżeń.

Joanna 2012.04.26 19:34:23

Bardzo szybka realizacja zamówienia, operatywny kurier. Towar sprawdzę wkrótce, ale jeśli jest tak solidny jak dostawa to jestem spokojna.

Mirosław 2012.04.25 6:31:10

Bardzo miła obsługa, towar zamówiony szybko dociera na miejsce. Polecam

MARIA Nagórska 2012.04.23 13:15:51

krzesła zakupione w Gardenplanet są super.

Grzegorz 2012.04.23 13:04:31

Szybka realizacja zamówienia zgodnego z opisem, rewelacyjna obsługa. Polecam

STANISŁAWA 2012.04.19 9:36:44

PEŁEN PROFESJONALIZM!!! BARDZO SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA!!! MIŁY KONTAKT!!! GORĄCO POLECAM!!!

Grzegorz 2012.04.19 19:38:03

Przyjemnie współpracować z profesjonalistami... szybko a przede wszystkim bardzo miło. polecam

Anna 2012.04.14 10:28:15

Bardzo szybka,sprawna i bezproblemowa realizacja zamówienia, sprzedawca godny polecenia!

Elżbieta 2012.04.13 17:15:45

Sprawna obsługa.Towar zgodny z oczekiwaniami.Polecam.

Wojtek Połubiński 2012.04.06 9:18:06

Bardzo profecjonalna obsługa, plac zabaw który kupiłem dla dzieci jest rewelacyjny

Małgorzata Strzelec 2012.04.01 20:40:27

Bardzo sympatyczna obsługa, szybka i sprawna dostawa, super kontakt. Jak najbardziej polecam.

maria Nagórska 2012.03.30 7:21:34

bardzo miła obsługa,duży profesjonalizm.

Urszula 2012.03.28 14:45:50

Sprawna i szybka obsługa zgodna z zamówieniem.Jestem pod wrażeniem.Polecam innym.

jerzy 2012.03.22 20:14:17

Przyjemnością jest współpracować z tak operatywnym sprzedawcą. Korespondencja jest czytana i sugestie nabywcy są bez zbędnej mitręgi realizowane. Zainteresowanym gorąco polecam.

Irena 2012.03.21 7:29:17

Szybka dostawa, miły kontakt, reszta bez najmniejszego zarzutu. Polecam tę firmę.

dorota 2012.03.19 14:37:04

profesjonalnie, solidna firma, polecam

dorota 2012.03.19 14:37:04

profesjonalnie, solidna firma, polecam

Wojtek 2012.03.15 12:11:01

Profesjonalnie, szybko, zgodnie z zamówieniem, dobrze zapakowane. Trochę mało informacji o przesyłce, ale przesyłka szybsza od informacji. Firma godna polecenia. Trzymajcie tak dalej.

eleonora 2012.03.10 11:35:25

Profesjonalnie,b.szybko, solidna firma.Pozdrawiam.

Anna 2012.03.09 20:12:28

Bardzo szybka dostawa i to na dzień na,który sobie życzyłam.Towar zgodny z zamówieniem,sprawdzę wkrótce.Dziękuję i polecam tę firmę.

marek 2012.03.02 12:08:28

Miło,sprawnie i przyjemnie.Polecam.

Marja 2012.02.24 17:49:10

Prosze napisac firme,produkujonca Krzesło Falco-Technorattan Dziekuje.

danuta 2012.02.10 12:37:00

Przesyłka dość szybka i dobrze zabezpieczona dobry kontakt. Polecam!

Stanisław 2012.02.03 16:13:46

100 % satysfakcji

Anna 2012.01.20 14:34:18

Donice przepiękne a obsługa sklepu bardzo miła. Przesyłka szybka i dobrze zabezpieczona. Polecam!

Barbara 2011.12.11 23:56:36

Donice LECHUZA są rewelacyjne, obsługa w Gardenplanet miła i uczynna. Pozdrowienia

andrzej 2011.12.09 11:23:26

bardzo solidna firma polecam goraco az milo kupowac

Zbigniew 2011.11.22 12:55:20

Sprawna obsługa, szybka dostawa, towar sprawdzę na wiosnę.

Anna 2011.11.18 11:39:09

Bardzo dziękuję za natychmiastową pomoc .Jesteście bardzo odpowiedzialną firmą i przemiłymi ludźmi,wszystkim będę Was polecać .Bardzo pozdrawiam Anna Rus .

Grzegorz 2011.11.11 21:37:59

Piękna fontanna, dobrze zapakowana. Poza tym miła obsługa i terminowa wysyłka.Solidna firma, godna polecenia!!!

Mistrz 2011.11.07 12:55:00

Donice piękne, dobrze zapakowane i wysłane zgodnie z informacją od Pani Violi. Na pewno wrócę !!! Pozdrawiam.

Hrabia 2011.10.31 16:07:11

Bardzo miły kontakt ,szybki transport i staranie zapakowany ,Figura jest piękna.polecam

Renata 2011.10.16 23:07:34

Szybka i terminowa dostawa!Miła obsługa!Polecam!

Irena 2011.10.14 15:48:36

Towar zgodny z zamówieniem i wysokiej jakości! Bardzo miła obsługa!Informacje dostarczane na bieżąco! Szybka dostawa! Pełen profesjonalizm! Jestem bardzo zadowolona!!! Gorąco polecam firmę!!!!

Anna 2011.10.12 16:57:36

Moja fontanna jest bardzo piękna .Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą .Szybki transport i pełen profesjonalizm.

Arkadiusz 2011.10.06 13:49:05

Super fontanna !!!!! Firma godna polecenia. Realizacja bardzo szybka. Oby więcej takich firm !!! POLECAM

Bogusław 2011.08.01 13:42:01

ZAmierzam sokrzystać o możliwości zakupów

DARIUSZ 2011.07.19 8:22:33

Godne polecenia, miła obsługa, szybka dostawa w określonym terminie, dodatkowo załączony uzgodniony okolicznościowy bilecik, towar wysokiej jakości

MAŁGORZATA 2011.07.11 8:49:17

Zamówiłam altanę-jest super,sąsiedzi mi zazdroszczą!!!Bardzo miła i profesjonalna obsługa,montaż szybki,sprawny.Bardzo POLECAM tę firmę!!!

Anetta 2011.07.11 7:29:43

Solidna obsługa, towar bardzo dobrej jakośći. Dziękuję i polecam

Wioletta 2011.07.06 23:27:00

Pełny profesjonalizm,miła,kompetentna obsługa.Polecam.

Izabela 2011.07.05 15:25:31

Bardzo udane transakcje. Lampy pagoda super skrzynki balkonowe "Donica Balkonera" rewelacja. Szybko, profesjonalnie, z usmiechem. Polecam!!!

Tomek 2011.07.05 13:18:33

POLECAM. Zamontowany taras z drzewa egzotycznego wygląda wspaniale, a ekipa montażystów solidna i niewiarygodnie szybka.

Janina Dyrda 2011.06.30 10:47:01

Szklarnia spełnia moje oczekiwania i uprawa w niej daje dużo satysfakcji.Pracuje tam i odpoczywam jednocześnie.Na stronie w dziale szklarnie ogrodowe amatorskie przesyłam zdjęcia z różnych okresów od kiedy kupiłam od Państwa szklarnie. Zobaczcie jakie mam piękne kwiaty, i jakie duże i zdrowe pomidory!Bardzo serdecznie dziękuje i pozdrawiam.

Jacek P 2011.06.29 9:53:58

Polecam jak najbardziej.Solidna firma-taras wykonany porzadnie-pan Marian i ekipa to naprawde dobrzy fachowcy.Mila i sprawna obsluga

Jacek 2011.06.16 17:46:29

Błyskawiczna dostawa ,chociaż z drugiego końca Polski.Towar zgodny z zamówieniem.Dziękuję i polecam.

Jacek 2011.06.09 13:58:57

Bardzo polecam ten sklep a szczegolnie pracowników. Ostatnio miałem przyjemnośc kupowac,zaznaczam już kolejny raz towar u Pani Wioletty. Bardzo miła, szybka sprawna obsługa. Będę nadal robił w tym sklepie zakupy

Jacek 2011.06.02 8:16:33

Zamówiłem tunel foliowy. Został dostarczony w kilka dni. Obsługa, organizacja i dostawa na piątkę. Dodatkowe słowa uznania dla producenta tunelu . podczas montażu pękły 2 trójniki narożne, może z mojej winy. Po telefonie do producenta w dwa dni otrzymałem dotatkowe narożniki gratis. Bardzo miłe zaskoczenie i ponownie moje uznaie. Polecam zakupy w GardenPlanet.

Gardenplanet 2011.06.02 14:11:07

Do Pani Teresy Musiał: Z przykrością zawiadamiamy, iż donice Balconera nie są produkowane na bieżąco z powodu poważnej awarii maszyny, która je wytłacza.Kolejny termin nowej dostawy donic to 9 czerwca 2011.O tych zmianach została Pani poinformowana i zgodziła się Pani na późniejszą dostawę donic.Za utrudnienia nie wynikające z naszej winy przepraszamy.Zespół Gardenplanet.

Teresa Musial 2011.06.01 8:11:43

Jestemama bardzo niezadowolona z obslugi nie polecam arogancja ,brak informacji o zamowionym towarze na towar czekam bardzo dlugo

urbangardens 2011.06.01 22:53:26

Jestem stałym odbiorcą trawy z rolki na potrzeby klientów mojej firmy trawa jest wysokiej jakości obsługa zamówień na najwyższym poziomie przesyłam szczególne podziękowania dla Pań tam pracujących

Janusz 2011.05.30 6:11:42

To już drugi taras wykonany u mnie przez tę firmę , wszystko OK , szczególnie polecam duet montażystów z p. Marianem na czele

halina 2011.05.24 21:32:00

zamowilam tunel foliowy a tu tunelu ani slychu .jestem wzbuzona

krystyna 2011.05.23 22:04:39

zakupiłam meble giętkoklejone profesjonalna obsługa błyskawiczne działanie wszystko tak jak oferuja w najmniejszym szczególe jest zgodne z prawda

adam 2011.05.18 22:11:14

dobry kontakt,dobry towar,dobrze opakowany Polecam!

Krzysztof Pigulski 2011.05.18 21:54:18

Zakupiłem tunel foliowy 6x3x1,9.Jestem bardzo zadowolony szybka i miły kontakt.Polecam zakup wszystkim zainteresowanym.

Maria 2011.05.15 22:13:29

Zakupiłam tunel foliowy 4x2x1,9. Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru. Instrukcja i pełny komplet częsci pozwoliły na zmontowanie tunelu który spełnił moje oczekiwanie. Polecam zakup wszystkim zainteresowsanym.

Lukasz 2011.05.14 18:16:07

Bardzo polecam, szybki, miły kontakt, profesjonalne podejście do klienta. Natychmiastowa wysyłka. Ceny produktów konkurencyjne...

Przemek 2011.05.04 10:22:40

Zakupiłem pokrowiec w Gardenplanet i jestem z niego bardzo zadowolony, sprawdza się kiedy pada deszcz chroniąc wiszący fotel i jego poduchy. Zakup przebiegał sprawnie i szybko. Polecam ten sklep.

Radosław 2011.05.02 9:43:21

Bardzo miła obsługa,przesyłka ekspresowa.Gorąco polecam:)

Maria 2011.05.01 16:50:50

Gorąco polecam - szybki i miły kontakt, ekspresowa przesyłka, dobrze zapakowana i w pełni spełniająca moje oczekiwania. Pełen profesjonalizm !

Irena 2011.04.21 23:38:14

Jestem bardzo zadowolona z zakupionego u Państwa tunelu. Jest bardzo estetycznie wykonany, łatwy do złożenia,a jego wymiary w bardzo dobry sposób mogę wykorzystać w małym ogrodzie. Dziękuję za bardzo sprawne zrealizowanie transakcji. Pozdrawiam serdecznie.

Andrzej 2011.04.21 18:45:31

Zamówiony foliak już rozłożony, sąsiedzi podziwiają .Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia .Firma godna polecenia .

Jarek 2011.04.20 9:38:08

Szybko, profesjonalnie i miło. Zamówiony tunel dotarł w ciągu 4 dni. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam!

Michał 2011.04.19 7:38:27

Firma godna polecenia. Jestem zadowolony z obsługi.

regina 2011.04.18 14:02:26

ZAMAWIAŁAM ALTANĘ A-13 Z WIELKIMI OPORAMI,ALE CO SIĘ OKAZAŁO FIRMA NA MEDAL - WSZYSTKO WG. ZAMÓWIENIA PANOWIE ZMONTOWALI ALTANĘ BŁYSKAWICZNIE NIE POZOSTAWIAJĄC ZA SOBĄ ŻADNEGO BAŁAGANU JAK KTOŚ IDZIE NA 7-8 GODZIN DO PRACY TO JAK PRZYJDZIE WYDAJE MU SIĘ ŻE COŚ PIĘKNEGO SPADŁO Z NIEBA. OBSŁUGA FIRMY GARDEN PLANET PERFEKCYJNA - A PANOWIE MONTUJĄCY PO PROSTU SUPER.DAWNO NIE SPODKAŁAM SIĘ Z TAK SOLIDNĄ FIRMĄ A PRZEWINEŁY SIĘ NIE JEDNE,W CIEMNO MOŻNA ZAUFAĆ!!!!

Andrzej 2011.04.17 16:32:59

Jestem bardzo zadowolony z zakupionego produktu.Firma godna polecenia.

Benedykt 2011.04.16 21:29:05

Zamówiłem tunel foliowy o wymiarach 4,8x3x1,9. Przesyłkę otrzymałem zgodnie z zamówieniem w ciągu tygodnia. Trochę pracy kosztował mnie montaż, ale byłem na to przygotowany. Firma solidna godna polecenia.

Waldi 2011.04.14 10:08:57

Gorąco polecam! Miła i fachowa obsługa, dostawa bez zarzutów, produkt zgodny z opisem jednym słowem firma godna zaufania.

Anna 2011.04.11 17:46:42

Gorąco polecam sklep. Otzrymałam bardzo dobrze zapakowany produkt i dostarczony w szybkim czasie. Ponadto przemiła obsługa.

andrzej 2011.04.09 15:42:15

Profesjonalna obsługa ,szybka dostawa ,towar w całości i bez uszkodzeń BRAWO!!!

Dorota 2011.04.08 13:25:10

Bardzo miła obsługa.Zamówiłam fontannę,która była zgodna z opisem.Polecam

Krzysztof 2011.04.07 21:35:56

Przesympatyczna obsługa. Od zamówienia do dostawy na podany adres to dosłownie parę dni. Polecam.

Paweł 2011.04.01 20:49:51

Bardzo miła obsługa. Zamówiłem altanę A9 i meble dębowe do altany. Panowie od montażu przyjechali punktualnie i fachowo postawili altankę w ciągu 8 godzin. Na koniec zrobili posprzątali po sobie zostawiając idealny porządek. Altanka jest bardzo ładna i solidna. Mogłem kupić nieco taniej i gorszej jakości w innym sklepie, ale nie żałuję podjętej decyzji. Polecam zakupy w Gardenplanet.

daniel_m21 2011.03.30 16:20:33

wszystko w jak najlepszym porządku... przesyłka doszła po 7 dniach od wpłaty ale jest to uwzględnione w reg. Towar zgodny z opisem, prosty montaż POLECAM

Robert 2011.03.26 20:07:21

Bardzo miła i sprawna obsługa, dostawa zakupionego tunelu w zaskakującym szybkim terminie- firma godna polecenia

Mieczysław 2011.03.24 13:04:06

zamówienie tunelu foljowego o wymiarach 6,0x3,0x1,9dj

jerzy 2011.03.22 20:01:27

prosilem o przesylke za zaliczeniem pocztowym i to zostalo zaznaczone w zamowieniu

Dorota 2011.03.15 13:09:23

profesjonalna obsługa,szybka dostawa zamówionego towaru Polecam

Mirosław 2011.03.04 18:09:47

Towar otrzymałem w nienagannym stanie jestem zadowolony. Bardzo szybka dostawa, jestem z całości jestem bardzo zadowolony.

Ewa 2011.01.29 11:52:00

Jestem bardzo zadowolona z zamówionego towaru. Szybka,profesjonalna obsługa.Polecam.

Gardenplanet 2011-06-01 11:11:00

Do Pani Teresy Musiał:
Z przykrością zawiadamiamy, że donice Balconera nie są produkowane na bieżąco z powodu poważnej awarii maszyny, która je wytłacza. Kolejny termin nowej dostawy donic to 9 czerwca 2011.O tych zmianach została Pani poinformowana i zgodziła się Pani na późniejszą dostawę donic.Za utrudnienia nie wynikające z naszej winy przepraszamy.Zespół Gardenplanet.

 

Andrzej 2010.10.20 14:43:49

Obsługa w sklepie nadzwyczaj profesjonalna. Służy pomocą i nie pozostawia klienta bezradnego. Gorąco polecam.

tadeusz 2010.10.19 19:46:56

bardzo miła obsługa,szybko dostarczony towar,polecam ten sklep innym klientom

Agnieszka 2010.08.07 20:43:07

Bardzo dobra i szybka obsługa, rzetelna i niezwłoczna informacja - czułam się klientem, o którego sklep dba. Towar zgodny z ofertą. Już planuję zakup kolejnych donic.

Jacek 2010.07.02 13:07:15

Super transakcja.Bardzo szybka wysyłka towaru. Pani Magdalena pełny profesjonalim. Polecam

Marek 2010.06.30 15:30:24

Wspaniały kontakt, bardzo miła obsługa, szybka i bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka - to w sprawie sklepu. Donice takie jak w ofercie - żadnych różnic ( co się często zdarza u innych sprzedawców ) między ofertą internetową o rzeczywistym towarem! Polecam!!! Z usług takiej firmy można korzystać w "ciemno". Profesjonalizm Pani Madzi - do pozazdroszczenia! Do miłych następnych zakupów.

Maria 2010.06.12 11:13:07

Jestem bardzo zadowolona z zakupu pod każdym względem. POLECAM !!! zakupy przez internet w tej firmie.

Renata 2010.05.31 6:00:12

Super transakcja. Łatwy kontakt telefoniczny, towar "od ręki", dobrze zapakowany. Gorąco polecam.

Janusz 2010.05.21 13:14:24

wszystko w porządku ,pełny profesjonalizm

Janusz 2010.05.16 17:29:42

Szybko , sprawnie i solidnie .Tak jedynie mogę skomentować wykonanie tarasu z drewna egzotycznego w moim domu Polecam ekipę montażową p. Mariana Wojtyły

lucyna 2010.05.15 18:25:54

Towar zgodny z opisem i zamówieniem. Bardzo miła obsługa i dobry kontakt. Błyskawiczna wysyłka. Pozdrawiam i polecam!!!

krzysztof 2010.05.11 22:55:07

Bardzo miła obsługa, bardzo szybki termin dostawy, towar (tunel foliowy) OK. Polecam tę firmę.

Walerian 2010.05.07 9:48:27

Obsługa przemiła i trawa równie mile i szybko dostarczona!Polecam wszystkim

Tomasz 2010.05.05 21:47:38

Bardzo miła obsługa expresowa przesyłka wpłaty dokonałem we wtorek rano a paczka była u mnie nastepnego dnia w południe polecam wszystkim ten sklep!!

Marta 2010.05.05 20:36:26

towar zakupiony odpowiadał temu co widniało w prospekcie. Bardzo szybka realizacja zamówienia i dostawa na miejsce.Plecam

Małgorzata 2010.05.05 14:28:47

Bardzo miła i sprawna obsługa, dostawa zakupionego tunelu w zaskakującym szybkim terminie- firma godna polecenia

graszkade 2010.05.01 21:21:05

Towar zgodny z opisem,bardzo szybka przesyłka,wrecz expresowa.Miła obluga.Polecam!

Franciszek 2010.04.30 9:33:24

Bardzo miła obsługa, szybka dostawa polecam!

beata 2010.04.16 11:25:38

miła, sprawna obsługa, szybka przesyłka, polecam!

Beata Graca 2010.04.15 21:01:07

Bardzo mila obsluga,przesylka blyskawiczna OK

Paweł 2010.04.15 15:29:27

Zamówiona w Firmie Gardenplanet fontanna ogrodowa została dostarczona na miejsce zgodnie z umową. Niestety samochód, którym została dostarczona nie nadawał się do transportu tak ciężkiej fontanny ponieważ nie posiadał windy i aby rozładować pojazd musiałem ściągać wózek widłowy. Ponadto nie dostarczono, ani wężyków i złączek do podłoączenia fontanny, ani nawet prostego schematu. Jest to dużym nieporozumieniem biorąc pod uwagę wcale nie małą cenę fontanny. Na dodatek pompa dostarczona w komplecie nie mieści się w seperatorze i tak na prawdę nie wiadomo gdzie ją umieścić. Co do jakości wykonania fontanny nie m ożna mieć większych zastrzeżeń. Uważam jednak, że przy zakupie powina byc możliwość wyboru wraz z montaże lub bez montażu. nie do końca zadowolony klient.

Jacek 2010.04.13 18:43:30

Kupiłem tunel foliowy, takie zakupy to przyjemność. Obsługa super i szybka dostawa. Gorąco polecam.

ewelina1060 2010.04.09 13:59:06

Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka przesyłka, polecam!

wiktoria8822 2010.04.09 10:43:45

Wszystko ok.POLECAM INNYM GORĄCO dziekuje i pozdrawiam

Alan110 2010.04.08 22:08:47

Wszystko perfekt!!! Gorąco polecam

Artek1985r 2010.04.08 20:30:31

Bardzo szybko i bezproblemowo. 100% POZYTYWNIE. POLECAM WSZYSTKIM.

Janusz 2010.04.08 18:33:50

Kupiłem tunel foliowy, całość zakupu bez najmniejszej uwagi i nadspodziewanie szybka dostawa. Towar jak i sprzedawca godny polecenia!

BEN1943 2010.04.08 12:30:37

SUPER KONTAKT!!!! DOSKONAŁA INFORMACJA!!! BŁYSKAWICZNA PRZESYŁKA - SZYBCIEJ JUŻ NIE MOGŁO BYĆ!!! WSZYSTKO ZAŁATWIONE W CIĄGU DOBY!!! TUNEL FOLIOWY PRZEDNIEJ JAKOŚCI!!! ABSOLUTNIE I ZDECYDOWANIE POLECAM!!! OBY JAK NAJWIĘCEJ TAKICH FIRM!!!

karamba-k7 2010.04.08 08:49:42

Super kontakt,szybka przesyłka zasłużony pozytyw POLECAM ;)

LUBLIN2 2010.04.07 08:35:13

Wszystko w porzadku,polecam sprzedawce!!!!

RAFAL_1 2010.04.06. 20:10:15

Zakupiłem tunel foliowy. Ekspresowa wysyłka niska cena, nie skomplikowany montaż najlepiej w min. dwie osoby i już stoi i cieszy. Mała rada dla kupujących. Zaopatrzcie się w dodatkowe pręty mocujące zamiast oryginalnych krótkich szpilek.

HDK1 2010.04.06. 09:39:12

P*O*L*E*C*A*M* *B*A*R*D*Z*O* *G*O*R*Ą*C*O* !!* Wszystko super!!! Serdecznie pozdrawiam i dziekuję za bardzo udaną transakcję

Dziadek26 2010.04.04. 20:24:28

Bardzo szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka oraz super miły kontakt. POLECAM tego użytkownika każdemu. Warto z nim robić interesy

gapa0 2010.04.02. 14:26:48

Super kontakt ze sprzedającym. Transakcja przebiegła szybko, sprawnie i bezproblemowo. Przesyłka wysłana w tempie ekspresowym. Polecam sprzedającego.

czachens12 2010.03.31. 15:32:00

Bardzo szybka dostawa i profesjonalna obsługa. Wszystko załatwione bardzo profesjonalnie i łatwo. Polecam można wysyłac pieniądze w ciemno.

negative1 2010.03.29. 18:22:38

Zdecydowanie polecam ten sklep. Komunikacja wręcz wzorowa, błyskawiczna wysyłka, pełny profesjonalizm.

joanna1222a 2010.03.29. 14:46:36

Bardzo kompetentna i fachowa firma, miły i serdeczny kontakt, obsługa jak najbardziej pozytywna, szybka i błyskawiczna

pandziupinski 2010.03.29. 09:16:08

Pełna profesja. Transakcja zrealizowana błyskawicznie(24godziny). Życząc Wesołych Świąt, polecam Sprzedawcę wszystkim zainteresowanym

moni_siek 2010.03.29. 08:46:59

Dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka; mam nadzieję, że z tunelu będę zadowolona tak samo jak z przebiegu transakcji :)

OlAf109 2010.03.28. 21:35:39

Wszystko o.k. szybko bezproblemowo polecam sprzedającego

rafi1992_2008 2010.03.26. 21:04:40

Bardzo miły kontakt szybka realizacja wszystko Ok

Maggire 2010.03.24. 14:44:09

Transakcja w jak najlepszym porządku. Wszystko przebiegło sprawnie, szybko, fachowo i bez najmniejszych zastrzeżeń. POLECAM!!!

Rena 2010.03.23 12:57:39

Fantastyczna donica, profesjonalna i miła obsługa sklepu. Szczerze polecam.

Blue_55 2010.03.20. 17:02:42

Wszystko ok. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. P O L E C A M ! ! !

jamach 2010.03.12. 15:53:41

Sympatycznie i kontaktowo - polecam

wytrombik 2010.03.11 07.47.09

Wszystko OK! Pełen profesjonalizm! Bardzo szybka i miła obsługa! Towar wysokiej jakości w przystępnej cenie! Bardzo POLECAM!!! Do następnych zakupów! :-)

Maria Radajewska 2010.03.10 14:58:40

sklep - godny polecenia. Można dokonywać śmiało 100% przedpłat, gdyż realizacja zamówienia jest pewna.

kazicek 2010.03.08 23:24:48

Odkrylem nowy sklep- REWELACJA!!!- wczoraj zamówienie -dziś dostawa z 2-go konca Polski. Radzę innym zajrzeć do GARDENPLANET !!!

adamwo 2010.03.07 09:22:23

Szybko i profesjonalnie

kondorasset 2010.03.04 21:09:49

Tunel doszedł bez żadnych problemów. Bez kosztów przesyłki. Taniej niż w sklepie tradycyjnym o 500 PLN :)

karolakur 2010.03.04 13:09:47

Profesjonalna obsługa. Polecam

mima83 2010.03.03 16:42:31

Jak najbardziej polecam Sprzedającego!!!! Przesyłka niemal błyskawiczna - świetnie zapakowana !!! Towar oczywiście zgodny z opisem. POZYTYW mega zasłużony :)

steka102 2010.03.03 06:35:10

Transakcja bez najmniejszych zastrzeżeń. Szybko, profesjonalnie. Dobry kontakt. Jak najbardziej zasłużony pozytyw. Polecam wszystkim tego allegrowicza.

goska39_2008 2010.03.01 18:41:35

Mega wielki POZYTYW!! polecam w 100%!!! POLECAM BO WARTO!:)

praszczur 2010.03.01 13:27:12

Szybko, sprawnie i bez problemów. Gorąco polecam.

Kotus 2010.03.01 11:59:05

Szybka wysyłka, dobry kontakt, fachowa obsługa. Polecam!!!!!

alicjam10 2010.02.28 15:33:09

Wszystko ok.Gorąco polecam!

ANETA 2010.02.25 13:02:46

sklep godny polecenia, miła obsługa i szybka dostawa

Anna 2010.02.24 16:25:07

Zakupiłam u Państwa tunel foliowy,teraz czekam do wiosny aby go rozpakować.Jestem bardzo zadowolona z miłej obsługi i szybkiej dostawy towaru.Pozdrowienia dla Pani Magdy Król-Mokrosz

Piotr 2010.02.17 7:40:01

Jestem zadowolony z Panstwa uslug. Szybko i sprawnie. Towar (tunel foliowy) rozpakuje gdy śnieg zniknie ;) wowczas podziele sie opinia o towarze.Pozdrawiam!

jurek 2010.01.19 2:28:24

Sklep godny zaufania,bardzo szybka odpowiadż po złożeniu zamówienia i na miarę odległosci szybka dostawa

marekrec 2010-02-25 19:50:11

Super sprzedawca rzetelny, towar dotarł na czas poprostu polecam.

anku2 2010-02-21 16:35:37

Doskonały kontakt, szybka realizacja zakupu, BARDZO POLECAM !!!

Ralfu1 2010-02-21 08:30:09

Towar zgodny z opisem , jestem zadowolony,polecam wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!

Marcin 2009.12.07 13:08:12

Bardzo profesjonalna i przemiła obsługa, atrakcyjne ceny, błyskawiczna realizacja zamówienia. Sklep naprawdę godny polecenia. Pozdrowienia dla P. Magdaleny Król-Mokrosz.

Jolanta 2009.11.19 14:15:48

Współpraca z obsługą sklepu , a zwłaszcza z p. Magdą Król - Mokrosz, znakomita.Podejście do klienta wyważone- bez "wciskania" towaru , profesjonalne doradztwo- nie tylko w sprawie samych donic , ale i doboru odpowiednich roślin oraz sprawny kontakt tefoniczny i mailowy to tylko niektóre z atutów pracowników ww.sklepu.Szczerze polecam GARDENPLANET.

Renata 2009.11.04 20:42:29

Gorąco polecam zakupy w sklepie GARDENPLANET. Jestem bardzo zadowolna zarówno z obsługi, szybkości dostawy jak i z zakupionej donicy Lechuza Cubico. Kolejne zakupy na pewno będą w tym sklepie.

beata 2009.10.30 17:02:47

już teraz mogę powiedzieć że obsługa jest bardzo miła ,szybka ,profesjonalna ,bardzo polecam tu zakupy a szef powinien doceniać takich dobrych pracowników bo to od nich zależy czy sprzeda swój towar

Lucyna 2009.10.16 12:37:22

Witam,kupiłam tunel foliowy.Niestety nie mogę jeszcze o nim nic powiedzieć gdyż dopiero na wiosnę będę go rozstawiać, napewno jeszcze napiszę o nim. Na chwilę obecną polecam sklep GARDENPLANET, przesyłkę otrzymałam bardzo szybko.Dobry kontakt, przemiła obsługa,pomoc w dokonaniu prawidłowego wyboru!POLECAM!!!

Bartosz Drozdowski 2009.10.02 18:07:00

W imieniu swoim i zony ktora zachorowala na LECHUZY polecam GARDEN PALNET w kazdym aspekcie: produkty, cena, kontakt, dostawa. Przykro mi jedynie ze wiecj donic juz nie moge kupic gdyz przestrzen na naszy, balkonie jest ogranciznona:((

Joanna 2009.09.30 14:14:02

błyskawiczna reakcja na zapytanie, sprawna realizacja zamówienia i piękne donice - pełen profesjonalizm

Joanna Gajek 2009.09.30 13:29:32

Witam, Bardzo dziękuję w imieniu swoim i Firrmy Naftoremont za piękne donice. Rośliny już rosną i całość na wszystkich robi wrażenie:). Chciałm jednocześnie zapytać o możliwośc zaopatrzenia się u Państwa w dodatkowy granulat, który najprawdopodobnie będę musiała za jakiś czas uzupełnic przy okazji zmian kompozycji roślin.

ROMAN 2009.09.29 17:22:30

...szybkosc realizacji zamówienia godna podziwu. Towar jeszcze zapakowany/tunel foliowy/ więc na temat jego jakości się nie wypowiadam.

Dorota 2009.09.24 7:56:03

Doniczka rewelacyjna! Dostawa ekspresowa- we wtorek zapłaciłam w środę dostawa!POLECAM!!!

Paweł 2009.09.08 19:29:09

Szybka obsługa i bardzo wysokiej jakości towar. Polecam

Edyta 2009-09-03 10:39:13

Chciałabym się podzielić moją opinią dot. zakupów w GARDEN PLANET. Bardzo szybka realizacja zamówienia, natychmiastowa wysyłka oraz przemiła i bardzo profesjonalna obsługa Pani Magdy Król - Mokrosz. Wybór tego sklepu to strzał w 10-tkę!

Ania Mazur 2009-08-17 12:53:14

Dzień dobry!
Zakupiłam u Państwa tunel foliowy i jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Państwa firmą. Tunel dostarczono mi bardzo szybko a dzisiaj otrzymałam fakturę.
Dziękuję za współpracę i przypuszczam że jeszcze nie raz skorzystam z usług Państwa firmy.

Pozdrawiam serdecznie
Ania Mazur

Marian 2009-08-16 10:57:43

Zakupiony towar dotarł szybko bez uszkodzen .Jestem zadowolony z zakupu i polecam firme GARDEN PLANET. Pozdrawiam.

Alicja 2009-07-22 15:01:54

Jestem bardzo zadowolona z kontaktu handlowego z Panią Madzią Król-Mikrosz.Uzyskałam wyczerpujące informacje odnośnie donic LECHUZA jak też ich przydatności do interesującej mnie rośliny.Realizacja zamówienia odbyła się ekspresowo ( zamówienie w czwartek, dostawa w piątek).Dotarło wszystko i bez jakichkolwiek uszkodzeń. Szczerze polecam zakupy w firmie GARDEN PLANET.

Iwona 2009-07-05 17:07:20

Zamówiona fontanna oraz figura dotarły nieuszkodzone i w krótkim czasie. Gorąco polecam.

Dariusz, Dorota - firma Dor-Con 2009-06-10 11:21:26

Wspaniała obsługa pani Madzi Król-Mokrosz. Nabywaliśmy donice LECHUZA. Wszystko odbyło się szybko i sprawnie; produkt przepiękny, dostawa nawet przed czasem; pełen profesjonalizm. Gorąco polecamy GARDEN PLANET!

Magdalena 2009-06-09 14:15:15

W ubiegłym tygodniu zakupiłam w tut. pprtalu zestaw donic Lechuza. Co do donic to nie miałam najmniejszej wątpliwości - są przepiękne i niezwykle wygodne (dla takich zapominalskich jak ja). Teraz nie ma również wątpliwości co do zakupów w sklepie;) Wszystko przebiegało sprawnie i niezwykle miło. Gorąco polecam ;)))

Bernard 2009-05-20 13:04:22

Witam kupiłem tunel foliowy z rurek z PCV. Ogólnie jest w porządku ale jest kilka rzeczy które powinno się zmienić. 1. Zmienić kształt zatrzasków na folię ostre krawędzie kaleczą folię 2. Dołożyć poziomą rurkę w furtce Naciągnięta folia ściąga rurki i furtka źle się zamyka. 3. Zmienić kształt zamka furtki jest kilka bardzo prostych sposobów 4. Dołożyć chociaż po jednym dodatkowym elemencie dla komfortu składającego

Anna 2009-05-20 12:58:40

Witam.Ja również miałam przyjemność zakupić na tym portalu Hamak Brazylijski.Miła obsługa, szybki kontakt mailowy jak również dostawa towaru do domu.Wszystko przebiegło sprawnie i szybko.Jestem bardzo zadowolona z zakupu i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty :)Serdecznie pozdrawiam

Kuba 2009-04-23 09:01:12

Witam, miałem przyjemność zakupic na tym portalu plac zabaw Villa Jungle Gym. Cała transakcja odbyła sie bardzo sprawnie, a sprzedający wykazali pełny profesjonalizm. Plac zabaw jest bardzo fajny i sprawia duzo radości moim dzieciom. Pozdrawiam

Tomek 2008-11-25 13:36:53

Dziekuje za wykonanie barierek - tak jak poprzednim razem wykonanie dostaje u mnie 5+.Dziekuje i do następnego razu.

Królikowski 2008-11-12 08:47:47

Dzień dobry Pani Madziu! Z prawdziwą przyjemnością zawiadamiam Panią, że właśnie przed chwilą (sobota rano) dostałem paczkę z włókniną. Rekordowe załatwienie , za ktore Pani serdecznie dziękuję. Również dziękuję za udzielone mi przez Panią dobre rady. Do wyrazów wdzięcznosci dołączam życzenia powodzenia i sukcesów, oraz szczere pozdrowienia KRÓLIKOWSKI

Żaneta 2008-11-07 13:19:52

Witam Pani Magdo!!!Serdecznie dziękuję wraz z mężem za bardzo pomyślne zrealizowanie zamówienia teraz na pewno zdobyliśmy zaufanie i w razie jakichkolwiek potrzeb wiem gdzie się zwrócić.Pozdrawiam Serdecznie Żaneta:):):)

Urszula Bubrowska 2008-09-29 15:42:35

Pragnę wystawić opinie o Państwa pracowniku, który wykonywał dla mnie bramę wjazdową wraz z furtką (elementy kute). Pan Jarosław Rydygier jest osobą bardzo rzetelną, słowną i godną zaufania. Współpraca z tym człowiekiem to czysta przyjemność. Oprócz profesjonalizmu, wysokiej kultury osobistej oraz duzej dyscypliny pracy, posiada dodatkowo zmysł artystyczny i służy poradą. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej dla mnie pracy i szczerze polecam tego człowieka innym. Pozdrawiam

Jarek 2008-09-19 14:19:34

Bardzo miła i rzetelna obsługa. Towar bez zarzutu, dostarczony szybko. Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Polecam.

yan 2008-09-11 19:40:59

Jestem bardzo zadowolony z zakupionych w garden planet nietanich mebli ogrodowych. Polecam tą firmę . Jest rzetelna.

zielik 2008-08-28 12:48:36

bardzo dobre wykonanie i bardzo dobra robota

Elżbieta 2008-08-20 12:44:52

Dziękuję za sprawną reaalizacje zamówienia, bardzo miła obsługa Pani Madzi. Dzięki profesjonalizmowi wszystko odbyło sie spokojnie i sprawniePolecam firmę innym

Joanna 2008-08-06 09:01:11

Szanowni Państwo!dziękuję za przemiłą, solidną i profesjonalną obsługę. Współpracowałam z p.Małgosią, która z dużą cierpliwościa rozwiewała wszystkie moje wątpliwości, zarówno w kontakcie mailowym, jak i telefonicznym. Zdecydowanie polecam zakupy w gardenplanet!!!

Mirosław 2008-07-22 12:35:17

Zamówienie zrealizowane bez zastrzeżeń. Firma godna polecenia

grzegorz 2008-07-21 21:26:19

Bardzo miła obsluga p Magda Król rewelacja, brawa byle więcej takich firm a Polska mlekiem i miodem popłynie;)

Adam 2008-07-15 22:57:56

Bezproblemowa, szybka transakcja, bardzo miła obsługa, produkty bardzo dobrej jakości. Polecam wszystkim.

Jerzy 2008-07-14 15:51:16

Chciało by się,aby większość sklepów tak miło i profesjonalnie obsługiwały tak drobnego klienta jak ja.Wyrazy uznania! 5-ka z plusem.A już kontakt z P.Madzią Król to sam miód!!

Kasia M. 2008-07-02 15:04:02

Jesteśmy zadowoloni z usługi. Firma godna polecenia,szybki kontakt i reakcja. Dziękuję i pozdrawiam

Leszek 2008-07-02 11:24:19

Wykonanie tarasu. Za takie wykonanie ,budowa tarasu drewnianego,można być tylko zadowolonym. Fachowe,bardzo dobre wyknanie,wspaniała organizacja pracy zarówno koordynatora frontu robót jak i samego wykonawcy może być stawiane za wzór współpracy i wykonawstwa. Wielkie gratulacje i podziękowanie.

Lucyna Dymek MD 2008-07-01 09:18:50

Witam, Przede wszystkim chcielibyśmy pogratulować - firma, pracownicy, kontakt - na najwyższym poziomie, chętni do wprowadzania zmian, bardzo kreatywni, Dziękujemy. Na pewno będziemy nadal współpracować.

dyrektor 2008-06-25 11:54:13

Bardzo profesjonalna obsługa,a przy tym miła , dobrze i przyjemnie jest robić w tej firmie zakupy. Bardzo polecam

Łukasz Śmietanka 2008-06-24 10:30:34

Wielkie słowa uznania nie tylko za zankomity towar, ale także za niesamowitą obsługę klienta. Rzeczy niemożliwe do wykonania w Gardenplanet są jak najbardziej możliwe do realizacji. Wiaty są wykonane bardzo solidnie i efektownie. Towar jest najwyższej klasy. Jeszcze raz serdeczne podziekowania dla pracowników gardenplanet że niemalże stawali na głowie aby sprostać naszym wymaganiom. Serdecznie pozdrawiam Urząd Miasta Pionki Z-ca Burmistrza Łukasz Śmietanka

Karolina 2008-06-24 08:45:48

Czytając poniższe komentarze nie będę oryginalna pisząc,że jesteśmy zadowoleni z Państwa firmy, zarówno pod względem obsługi, która jest bardzo miła i pomocna dla klienta jak i produktu (donice wyglądają bardzo efektownie i elegancko). Po tak miłym doświadczeniu z Państwa firmą na pewno wrócimy do Was po kolejne produkty. Życząc dalszych sukcesów pozostawiam z pozdrowieniami.

Robert Sibilski 2008-06-19 08:12:05

Szanowni Państwo ! Z przyjemnością dzielę sie swoją opinią o poziomie usług portalu internetowego "Gardenplanet". Dotychczas dokonywałem dwukrotnie zakupów za państwa pośrednictwem, kierując się szerokim, często unikatowym, asortymentem. Ważnym elementem przesądzającym o wyborze pośród wielu innych ofert jest także czytelność portalu i jasne zasady składania zamówienia. Bez zarzutu działa system rozliczenia transakcji, dystrybucja zamówień i doręczenie. Pozytywne wrażenie po pierwszej transkacji, spowodowało ponowne zwrócenie się do Państwa w sprawie uzupełnienia zakupów. Z pozdrowieniami i życzeniami dalszych sukcesów Robert Sibilski Zielona Góra.

Beata 2008-06-18 22:35:57

Solidna firma, miła obsługa, terminowe dostawy . Towar bardzo ładny , donice super .Ogólnie bardzo polecam!!!

Agnieszka 2008-06-18 14:48:57

Jestem niezwykle zadowolona z Państwa serwisu. Strona internetowa przygotowana przejrzyście i sprawnie działająca. Przemiła (!), sprawna i kompetentna obłsuga. Bardzo krótkie terminy dostaw realizowane przez kulturalnych i życzliwych kierowców. Zamówienia realizowane bezbłednie i przy zachowaniu kontaktu z klientem. Można by powiedzieć - modelowo prowadzony sklep oferujący świetne produkty i dbający o klientów. Brawo! Pozdrawiam, Agnieszka Gieryńska

Alicja 2008-06-12 12:09:59

Witam, Panie Remigiuszu, jestem zachwycona Pana działaniem. Jestem z pewnością "drobnym" klientem waszej Firmy, ale Pana starania sa rewelacyjne. Przypuszczam, że dzięki Panu i pracownikom firmy dostaczającej hydrożel był on jeszcze wczoraj dostaczony do mojego domu. Działacie "z prędkością światła". Bardzo dziękuję. Pozdrawiam Alicja Tylman

Dawid 2008-06-06 17:33:27

Solidna firma, ktora zawsze sluzy dobra rada i pomoca. Szczegolne podziekowania dla Pani Madzi za pomoc przy fontannie wloskiej od poczatku zamowienia az do szczesliwego montazu. Firma kurierska rowniez pierwsza klasa. Goraco polecam kazdemu i do nastepnego zamowienia ;)

Marcin 2008-05-23 11:10:11

Witam serdecznie! Dziękuję za dostarczenie w tak szybkim czasie zamówionego przeze mnie tunelu foliowego. To faktycznie osiągnięcie, gdyż z południa Polski zamówienie trafiło do moich rąk w ciągu 2 dni. Poczta Polska może się uczyć od Państwa kompetencji i solidności! Wszystkie elementy w kompecie i bez zastrzeżeń dotarły. No może jedna złączka była niedolana, ale to głupstwo. Zaraz po przywiezieniu ustawiłem owy tunel na swoim miejscu. Prezentuje się świetnie. Bardzo dziękuję Pani Małgosi za dobrą radę, bym wybrał właśnie ten model tunelu. Liczę, że w przyszłości, gdy będę miał kolejny zakup ogrodniczy w swoim zamierzeniu, zwrócę się do Państwa i również będę tak zadowolony z dokonanych zakupów! Dziękuję!

Krzysztof 2008-05-16 15:58:43

Zamówiłem w Garden Planet dwie altany ogrodowe - jedna kryta strzechą, druga dachówką. Termin i jakośc wykonania - bez najmniejszego zarzutu. Plus świetny kontakt z koordynatorem projektu, P.Remkiem. Zdecydowanie polecam.

Anna 2008-05-16 14:53:35

Solidna firma, miła obsługa,szczególni Pani Małgosia, terminowe dostawy i bardzo miły kierowca, który dowiózł wszystko zgodnie z planem. Ogólnie super i bardzo polecam!!!

Danuta 2008-05-12 09:24:18

Cegła dojechała i jest piękna. Kurier był bardzo miły i pomocny. Serdecznie dziękuję. Z przyjemnością będę polecać Państwa sklep znajomym oraz robić w nim zakupy w przyszłości. Życze udanego weekendu i do usłyszenia przy kolejnym zamówieniu. Pozdrawiam

Robert 2008-03-21 09:10:40

Bardzo gorąco polecam ten serwis. W poniedzialek zamawiałem w czwartek miałem już donicę w domu. Jeżeli będę kupował kolejną to tylko tu. Bardzo szybko, sprawnie, w dobrej cenie i bardzo miły kontakt.

Madzia 2007-12-03 01:07:41

Bardzo solidna firma i fachowa obsługa szczególnie p.Madzia p.Gosia i p.Remik polecam serdecznie kontakt z tą firmą gdyż jakość ich usług jest wprost rewelacyjna

Iga 2007-11-16 12:01:53

Przede wszystkim prosze o zmieszczenie na stronie firmy mojej opini. Ja nie jestem zadowolona z kontaktu z Biurem. Bardzo niestosowne potraktowanie klienta - sympatie polityczne należałoby zostawic dla siebie, bo nie sa interesujące. Dlaczego nie nagrywacie rozmów!! Ta Pani odstrecza od wszelkich kontaktów z firmą!!

Boguslaw Dziekan 2007-10-30 18:34:16

Chcialbym bardzo podziekowac firmie Garden Planet za bardzo szybka dostawe towaru (Wiata Icopal Drewno 4.0) i cierpliwosc do klienta. Gorąco polecam serwis Garden Planet. Dziękuję za miły kontakt.

Agnieszka 2007-10-22 11:36:57

Firma godna polecenia, pracownicy pzryjechali w umówionym terminie, pracę wykonali szybko i solidnie, (co na budowie jest rzadkie); no i taras jest śliczny

wacław 2007-10-09 08:40:07

Jestem zadowolony z usługi. Firma godna polecenia,szybki kntakt i reakcja. Dziękuję i pozdrawiam.

boguslaw plonka 2007-09-26 10:41:33

jestem zadowolony z uslugi wykonanej przez ta firme bardzo sympatyczni pracownicy i znajacy sie na swojej robocie solidni i dokladni

Joanna 2007-09-24 08:30:37

Super miły kontakt, szybka reakcja i dostawa. Gorąco polecam :)))

Sławomir Zabawiński 2007-09-23 18:57:42

Jestem bardzo zadowolony ,że trafiłem na tak solidną firmę.Altana jest rewelacyjna ale to dzięki temu ,iż firma wykonująca usługę to prawdziwi fachowcy.Jestem pełen podziwu dla profesjonalizmu jakim wykazali sie tak młodzi Panowie wykonujący tą pracę.Solidna firma.Z czystym sumieniem polecam innym.Wprost rewelacja.Dziękuję,pozdrawiam.

ANNA WOJCIK-KAGER 2007-09-21 22:12:20

Hydrożel sprawdza się świetnie w nasadzeniach na suchych stanowiskach.Rośliny rosną dobrze przy minimalnym podlewaniu. Polecam!

Artur 2007-09-19 16:45:59

Wykonana altanka kryta strzechą jest poprostu super , piękna i orginalna , budzi zachwyt wszystkich gości a firma wykonująca bardzo kompetentna .

Agnieszka 2007-08-19 16:12:56

Miła i profesjonalna obsługa, jesteśmy zadowoleni z zakupu (fontanna), Firma godna polecenia.Dziękujemy!

Aneta Wijatkowska 2007-08-14 12:46:25

Chciałam Państwu podziękować za zakup jaki dokonałam w Waszym sklepie -grill ogrodowy "Tunis".Towar się sprawdził, a ja jestem zadowolona.Dziękuję.

Dawid Biedraw 2007-07-24 22:44:47

Witam!!Nareszcie!!!!!!!!! tunel foliowy dotarł. Operacja miała trwać około 7 dni,zrozumiałem bo według informacji, jest teraz okres pozasezonowy(trwała 17 dni!!!!!!) . Czekam i nic, troszkę to dziwne bo powinno się monitorować realizacje zamówienia tym bardziej jak się nie jest wytwórcą.A tutaj sam klient musi dzwonić i sie dopytywać, a nie ładnie by wyglądał dzwoni przedstawiciel i mówi stało się to i to, nastąpi opóźnienie.Super i wtedy jest jakość usług a tak pozostaje taki niesmak. Sytuacja się wyjaśniła czyli - wina firmy kurierskiej.Też racja, ale mnie to jako klienta nie powinno interesować. Proponuje zmienić firmę i wprowadzić większą dbałość o klienta.Pozdrawiam

Barbara Lorenc 2007-07-18 17:49:13

Zakupiłam w GardenPlanet hamak, który okazał się bardzo udanym zakupem. Wygląd odpowiada opisowi z portalu. Dodatkowo błyskawiczna przesyłka. Polecam - jestem bardzo zadowolona.

Grzegorz 2007-07-13 10:05:52

Obsługa bardzo miła i kompetentna (nie obiecują przynajmniej złotych gór :) towar pierwsza klasa (kora dekoracyjna), mam nadzieję ,że następne dostawy będą również pierwszej jakości. Gorąco polecam!!!!

Piotr 2007-07-10 20:33:39

Firma bardzo solidna, miła i fachowa i obsługa, dostawa towaru ekspresowa, bardzo polecam.

Robert Starkiewicz 2007-06-05 10:43:50

Profesjonalna i miła obsługa. Zawsze znajdą sposób by pomóc w rozwiązaniu problemów. Zdecydowanie polecam tę firmę wszystkim oczekującym solidności i ekspresowej dostawy oraz czegoś więcej - tego, "coś więcej", co brakuje większości firm na naszym rynku. Pozdrawiam wszystkich zadowolonych i tych co się zastanawiają czy zadzwonić do Garden Planet - dzwońcie - naprawdę warto !

Bożena 2007-05-16 21:09:13

Obsługa bez zastrzeżeń szybka przesyłka towar zgodny z opisem jestem bardzo zadowolona oby więcej takich tranzakcji. Gorąco polecam.

Radosław 2007-05-15 20:03:44

jestem bardzo zadowolony z uslug waszej firmy.Polecam.

B.R. 2007-05-09 22:16:39

Zamówiony tunel foliowy dotarł do mnie -co prawda trochę na raty-w kpl firma godna polecenia-kurierzy niestety chyba nie, ale pomimo tego polecam gorąco do korzystania z miłej, szybko reagującej obsługi.

Anna 2007-04-20 15:44:24

Dostałam ladny katalog firmy ogrodniczej z Krakowa ul Słomiana prowadzonej od 1926 roku przez Gałczyński i Slaski obecnie podobno córka i wnuczka.Katalog wyglądał obiecująco ,ale ogrodnictwo to ruina.Można przejść przez zaniedbane obejście i nikt do ciebie nie podejdzie.Pozatym wszystko zdewastowane ,zaniedbane .Dwie osoby przekupujące grządki .Wrażenie fatalne i nie ma absolutnie co kupić .Sadzonki nieliczne w doniczkach z pozasychaną ziemią.Katastrofa .Po co wydawany jest ten katalog i strona w internecie skoro tam nie ma nic.A gospodarstwo jak wyjęte z filmu "zróbmy sobie wnuka" tylko,że na filmie było pięknie utrzmane i stanowiło przykrywkę dla prowadzonej stacji benzynowe.Może i tu jest coś na rzeczy. Zawiedziona klientka.

Aleksandra 2007-04-18 07:55:36

Kupiłam właśnie tunel foliowy nr2. Obsługa w porządku, dostawa również. Tunel dobrej jakości (trwałość będzie można ocenić dopiero po jakimś czasie), funkcjonalny (prawie pionowe ściany boczne umożliwiają dobre wykorzystanie powierzchni). Mam jednak dwie uwagi. 1. fizycznie nie da się zmontować tunelu zgodnie z instrukcją. Problemem są szczytowe łuki w połączeniu z pionowymi rurkami i opór plastiku przy wyginaniu uniemożliwiający połączenie tych elementów w sposób pokazany na zdjęciach. Daliśmy sobie radę inaczej, ale trochę czasu straciliśmy. 2. Szpilki służąca do umocowania ramy do podłoża nie bardzo się do tego nadają. Przy miękkim podłożu wchodzą i... wychodzą jak w/z masła. Przy twardym nie da sie ich wbić, bo są zbyt miękkie i wyginają się. Dzisiaj wyruszam na poszukiwania czegoś w rodzaju śledzi, co lepiej spełni tę rolę. Pomimo tego jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Ewa 2007-03-27 10:19:54

Udało się pieniądze nie przepadły 26.03.2007r dostarczono upragniony tunel foliowy, nie mniej dostawca (kurier) pozostawia wiele do życzenia a to z kolei rzutuje na obraz Garden Planet. Proponuję zmianę firmy kurierskiej, jest w czym wybierać i wszystko będzie jak dawniej.

Marcin 2007-03-24 12:41:39

No coż poza miłą obsługą i fachowością to wszystko, tak, tak dokładam łyżkę dziegciu do tego miodu 15.03.2007r sprzedano mi namiot foliowy zamówiony dzień wcześniej i niby wszystko jest OK !Niestety do dnia 24.03.2007r namiotu nie otrzymałem a miła obsługa mnie zbywa, coś z tą szybką dostawą jest nie tak, no i zaczynam wątpić czy ona kiedykolwiek nastąpi a moje pieniądze przepadną gdzieś w fachowej, rzetelnej firmie GARDEN PLANET

Tomasz 2007-03-22 14:38:26

Dobry kontakt, bardzo miła obsługa, szybka dostawa, towar ok., poprostu Firma godna polecenia.

Leszek 2007-03-16 20:11:36

Firma bardzo solidna, miła i fachowa i obsługa, dostawa towaru ekspresowa, bardzo polecam!!

Krystyna Miszczyszyn 2006-12-13 11:12:25

Witam! Polecam Gardenplanet. Bardzo miła i fachowa obsługa. Myślę, że jeszcze nie raz będę korzystała z jej usług. Jestem w trakcie budowy domu, więc jest dużo do zrobienia. Na pewno wiele cennych wskazówek znajdę właśnie na stronie Gardenplanet. Polecam i zachęcam wszystkich.

Elżbieta Kowalówka 2006-11-13 12:58:03

Pani Antonina Niedzielska wraz z Panem Andrzejem Burkowskim była autorem wykonania projektu przydomowego ogrodu oraz w pełni samodzielnie i bardzo sprawnie wykonali prace związane z założeniem tego ogrodu, którego jestem właścicielem. Prace wykonawcze zrobione zostały zgodnie z przedłożonym projektem, jak również zgodnie z moimi oczekiwaniami, co wymagało dobrej organizacji pracy i zaangażowania. Moja satysfakcja z wykonania usług jest dowodem na profesjonalizm i rzetelność w/w osób. Bez obawy mogę polecić usługi Pani Antoniny Niedzielskiej i Pana Andrzeja Burkowskiego do kolejnych ciekawych projektów i wykonania ich na gotowo. Z gorącymi podziękowaniami - Elżbieta Kowalówka.

Piotr 2006-09-27 19:20:18

Wspaniała firma! Robienie w niej zakupów to prawdziwa przyjemność. Miła i fachowa obsługa, błyskawiczne odpowiedzi na pytania wysyłane mailem; no i co najważniejsze terminowość dostawy! Z czystym sumieniem można tę firmę polecić znajomym!!! Dziękuję Pani Wioli Tiahnybok za cierpliwość. Czułem się jakbym był jedynym klientem tej firmy!!!

Sławek 2006-08-22 09:02:01

Jestem pod wrażaniem fachowości, życzliwości, uprzejmości Pani Magdy Tiahnybok - dzięki niej mam przepiękny taras. Jeśli w tej firmie pracują tacy ludzie jak Pani Magda to nie mam pytań. Polecam gorąco !!!

Tomek 2006-08-11 10:28:00

Witam serdecznie, gorąco polecam Gardenplanet za rzetelną, fachową i błyskawiczną obsługe klienta. Gdyby wszystkie firmy tak działały mielibyśmy prawdziwy dobrobyt w tym kraju. Zapewne jeszcze niejednokrotnie skorzystam z usług tej profesjonalnej firmy.

Łukasz 2006-06-01 17:27:18

Fajna stronka, tylko niema pielegnacji dokladnej bylin, bo potrzebuje dokladnego opisu tego.

Piotr 2006-03-24 14:42:40

Każdy stara się dbać o swój ogród, podwórko a Państwo przez fachową i profesjonalną stronę internetową sprawili , że dbacie o mój ogród Państwo a właściwie wasza strona internetowa. Na niej znajduje się wszystko co mi się przydaje. Dziękuję i zachęcam innych.

Paweł Ipnar 2006-03-24 14:24:28

Polecam serwis Garden Planet, miła fachowa obsługa, szeroki asortyment, szybka dostawa zamówionego towaru - jednym słowem solidna firma - polecam gorąco.

Aleksandra Lewandowska 2006-03-22 23:07:37

Polecam Gorąco!!!Fachowa i miła obsługa,doradztwo profesjonalne. Na pewno polecę tą firmę moim znajomym a w przyszłości znowu skorzystam z jej usług.

Arkadiusz Wawrzuta 2006-03-19 11:47:58

Witam.Gorąco polecam serwis Garden Planet.Bardzo mily kontakt,fachowa obsługa,ale przedewszystkim błyskawiczna wysyłka.W dzisiejszych czasach brakuje takich rzetelnych firm internetowych.Mam nadzieje że nasza współpraca bedzie dalej taka owocna.Jeszcze raz polecam.

danuta_1 20 lut 2010 15:37:48

Polecam:) Szybko, miło i przyjemnie.

violigator 18 lut 2010 10:42:30

100% POZYTYW!!! SZYBKO I PROFESJONALNIE! Towar zgodny z opisem. POLECAM.

Marcin 2014.07.25 13:39:07

Taras wykonany solidnie z pewnymi problemami transportowymi, ale nie wynikającymi ze złej woli firmy. Mogę polecić firmę oraz montażystów

Marek-ogrody forester 2011.11.24 9:45:26

Sprawna obsługa szybka realizacja. Polecam zakup darni z rolki. Dziękujemy.

Grażyna 2011.06.06 15:48:19

Polecam. Kupiłam kostkę w świetnej cenie, materiał dotarł bardzo szybko. Miła obsługa Pana i fachowe doradztwo. Jeszcze raz polecam